Ceren1993 Bu ikinci hamileliğim ikisinde de öğrendiğim hafta bıraktım. Başlarda çok zor oluyor 🙂 Ama o kadar güzel bişey yapıyorsunuz ki inşallah sonuna kadar bu iradenizi koruyabilirsiniz🙂 Ben ilk hafta kayınvalidemin yanında kalmıştım bile isteye 😅 Çünkü sigara içtiğimi görse söylenir. Sırf onun negatif enerjisinden çekindiğim için bana teşvik olsun diye onun yanında kalmıştım 🙂 Bide her canım sigara çektiğinde ultrason görüntüsüne bakıyordum minicik kesesine 🙂

Sfr_1834 gündüz hiç aramıyorum ama akşam sigara perileri geliyor büyük yemin ettim yeminimi bozamam Allah izin verirse içmeyeceğim bi tane dahi olsa

Ceren1993 ilk bırakışınızsa biraz zorlar ama ilk günler önemli. 4 günde az değil alışacaksınız merak etmeyin. Bebeğinize verdiğiniz bu kıymet paha biçilemez 🙏🏽 aktif bir içici olarak ben de 4. Haftada falan bıraktım şu an 32. Haftadayız 🤲🏻❤️

Sfr_1834 merhaba doğurduktan sonra geri başladınız mı? Bende bi anda bıraktım bırakmak değil de tiksindim ama hep geri başlarım gibi hissediyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😔

Semaazz ilk doğumumdan sonra emzirme sürecinde de hiç içmedim. 7 ay emmişti kızım. Sonra sütüm kesildi bırakmak zorunda kaldım. Ertesi gün gidip paket almıştım 🤷🏻‍♀️ Şimdi gene doğumdan hemen sonra içmem. Aynı şekilde emzirme dönemi bitene kadar sabrederim. Oda aradan çıkınca gene başlarım muhtemelen 🙈

Sfr_1834 ahh ahh nasıl bırakcaz biz bu sigarayı 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

Semaazz Hamilelik ve emzirme süreçlerinde bırakmış olmak bana yetiyor. Uzun süreli bırakma planım henüz yok 🙈😅

2 günde 1 paket içiyordum ve ilk öğrendiğimde de içmeye devam ettim sonra o kadar çok tiksindim ki içenlerin yanında dahi bulunamıyorum o kadar iğrenc kokuyor burnuma tahammül edemiyorum 😂

Ceren1993 ben de günlük bir paket içiyordum hamile kaldım günlük 4-5 indiridim bırakmak için çok çabaladım ama yapamadım 26 haftalık da biranda noldu bilmiyorum bıraktım içmeyi inşallah da içmem bundan sonra

Ceren1993 Tiryakiydim günde 1 paket içerdim. Öğrendikten sonra 1 hafta günde 1 tane içtim sonra onun kalbini duydum 6. Haftasında ve bidaha değil içmek içilen ortamda dahi durmadım. Minicik kalbi var annesi sana muhtaç 🥲❤️