Pisilianne 542854 ayy doğum günleri de aynı olur belki bebişlerimizin 😍🥰 Ben biraz araştırdım kafaya takınca, asla verilmez diye düşünmeyin diyor doktorlar. Vericez inşaAllah 🧡☺️
542854 Pisilianne nasip bellimi olur belki aynı gün doğarlar 🥰 inşallah verilir yoksa aynalara bakamam yani 😂
poyrazin_annesi28 Pisilianne Şuan kilo vermeniz doğru olmaz zaten. 18 kilo aldım. Doğumdan 2 gün sonra 7 kilo gitmişti. Şimdi vermem gereken 9 kilom kaldı. Gidiyo emzirdikce. 9 günlük bebeğim ayrıca. 40 çıkana kadar gidicek büyük ihtimal
Pisilianne poyrazin_annesi28 valla umutlarımı yeşerttiniz kızlar çok teşekkür ederim hepinize, evet doktorumla konuştuğumda o da söyledi normal seyirde gidiyoruz diye. Boşuna üzülmüşüm ya 😅
Eemoom Pisilianne Seninde konuşmaya konuşmaya dilin şişmiş deseydin 😂hamilesin tabi şişeceksin yani. Ne bekliyor insanlar merak ediyorum. Şu an kilo veremezsin. Kendini boşa strese sokma. Doğumdan sonra zaten hepsi gidiyor. Ben 68 le hamile kaldım. 4 ay içindeydi sanırım 60 a düştüm. Kızım 6 aylık oldu şu an. Biraz dikkat edip tatlıyı azaltsam eminin daha da veririm. Hepsi gidiyo yani hiç kendini üzme
Pisilianne Eemoom hahhahaha güzel cevapmış gerçekten bi daha bu tarz bi yorum alırsam direkt bunu söyleyeceğim 😂😂👌🏾🖤
Pisilianne 542854 evett , doktor haziran ortası gibi gelebilir dedi miniğim için . Size tahmini bir tarih söyledi mi ? ☺️
catandgirlmom Pisilianne 11 kilo ne ki ben 23 kilo aldım doğurana kadar 😂 iştahım bir açıktı ki üff.. sezareyen oldum ve daha 12. Günüm yediklerime dikkat ediyorum bebişe gaz yapmasın diye ve 13 kilo verdim rahat olum biraz dikkat ederseniz hepsi gider doğurunca
Pisilianne catandgirlmom bayaa hızlı gitmiş senin kilolar maşaAllah . Demek ki çoğu ödemmiş , iyi ki yemişsin yarasın bebişe 😁❤️
542854 Pisilianne kurban bayramı başında giricem diguma büyük ihtimalle 39haftada alicam demişti ama şöyle net bı tarihimiz yok haftaya belli olucak inşallah
Ezgiliiii 3 gün önce sezeryan doğum yaptım. Gittiğimde ve geldiğimde tartıldım. Sadece 2 kg eksik çıktım tartıda bebeğim 3300 doğdu matematiğim yetmiyor yani nasıl bu kadar az olabilir diye, toplamda 12 kilo almıştım umarım ödemdir
Pisilianne Ezgiliiii bu şekilde az kilo vereni de duydum ama genelde ilk ay içinde yavaş yavaş verdiklerini söylüyorlar. Serumun verdiği ödem vs olabilirmiş. Üzülme lütfen hep birlikte vericez kilolarımızı 🥰
Pisilianne 542854 hayırla sağlıkla ve bir an önce gelsinler inşaAllah, o kadar merak ediyorum ki kokusunu yüzünü 🥹🌺
JaleTogrul Pisilianne ben 15 kg almistim 2 ay sonra eski kiloma geri donmustum.. hic kafana takma hamileligin tadini cikar 🌸 cocukla ilgilenme, emzirme falan derken hepsi kendiliginden gidiyor