Aylin2023 Bu muhabbetlerimiz bitmez kizlar .hepinize hayırlı akşamlar iyi uykular diliyorum .kendimede🤗🤗çünkü hiç uyuyamıyorum.hepimizin eşleri uyumustur .🤗artık yatalım yine görüşürüz inşallah birbirimizi bulduk sonuçta.soyle rahat rahat uyusak sabaha kadar tuvalete kalkmadan ne güzel olur😓😓
Golge98 Aylin2023 benim eşim gececi olduğu için rahatım ama kaçıp uyudum ben 😆 sürekli tuvalete uyandım bide 2 gündür pek uyku da uyuyamiyorum derin uykuyu özledim ya
bennunu ya ben çorluda doğum yapmayı düşünüyordum, bir türlü içime sinmiyor ama özele o kadar vermek istemiyorum, sezaryenlik bir durumum yoksa normal doğumsa çorluya gitmeyi düşünüyorum artık hayırlısı allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın
Golge98 Smc evet doğum ücreti de sadece bebek işitme testi ve ilk muayenesini kapsiyomus yani başka bisey yaparlarsa ekstra ücret 12 bin olan doğum ücreti 15 e de çıkar 20 ye de ister istemez hastanede de bisey yiyip.iccen
Smc Golge98 normal istiyorum bekliyoruz bugün 1-2 haftaya inşallah. Ama ben şimdi yok osunu yok busunu dusundukce daha çok stres neden yapayım zaten olacak vericez yani her türlü o paraları