Yurda_164233_ Golge98 iki gün yattım birde kanamam çok oldu hamilelikte onun içinde gittim sürekli doktorumda hemşirelerde iyiydi
Golge98 Yurda_164233_ oraya yürümek de ayrı sıkıntı ama bilmiyorum ki ya 6 haftaliktan beri oguzhan beyin hastasiyim koskoca 27 hafta geçti üzerinden nasıl bırakılır ki 🙄 gerçi odası ne lazım bize ya ilgili olsunlar yeter
Yurda_164233_ Golge98 yok canım odası içinde değiştirme allahı var rahat odası refakatcı için koltuk var banyosu iyi odalar temiz
Golge98 Aylin2023 amin abla valla çok para ama napalim ilk dogumumda su geldi dogumhaneye gittim ebeden azar işittim doktorun suratı desen 5 karış imza attım geri çıktım o telasimla onları pohpohlayamazdim
Seyda2676 Aylin2023 hoşbuldum sizde Çerkezköy’de yaşıyorsunuz değil mi burda fazla tanıdığım yok hastanede çalışıyorum postu görünce yazmak istedim 🙂
Golge98 Yurda_164233_ dur kız Bi arkadaşıma daha denk geldim o irmet takipli ona yazacam şimdi bakalım ne dicek görünce cevaplar artık
Yurda_164233_ Golge98 devlette doğurmak istemiyorum it gibi kapıyorlar insanı etrafımdaki çoğu insan memnun değil borç harç özelde doğurucam zaten sıkıntılıydı gebeliğim birde orayı hiç kaldıramam
Aylin2023 Yurda_164233_ geçen hafta kasıklarım agridigi için acile gittim ben kizlar .tahlil yaptılar kan idrar .idrar yolunda enfeksiyon var dedi .sonra doğum haneye çıkarttılar bide doktor görcek dediler .11yil sonra ilk defa dogumhaneden içeri girdim
Golge98 Yurda_164233_ bende gittigimde suratları 5 karıştı ilk gebeligimde orda yapayım dedim ama tavirlari tavır değil gittim kendi takipli olduğum corlu devlette yaptım doğumu o zaman annemler buradaydı annem refakatci kaldı
Aylin2023 Odalar kocaman geniş .tuvaletlerini baktım düşü falan var baya büyük .plates topu bile koymuşlardı🤗🤗