Yurda_164233_ Golge98 acaba irmette ne kadar doğum en son aralarında 500 tl fark vardı doğum için komşum oraya gidiyor da
Golge98 Aylin2023 ben en son esimle sordum 9500 dü o zaman yılbaşını gecmistik geçen hafta gittigimde sordum 12 bin dediler
Yurda_164233_ Golge98 bende 427 ödüyordum daha kaç ay oşdu zam geleli hiç insafları yok doktorumuda değiştirmek istemiyorum
Golge98 Yurda_164233_ bende sırf eşim ve oğlum yanımda kalacak diye özeli istiyorum evladım olmadan yapamam bide refakatcim yok yani ondan da özel mecbur
Aylin2023 İyikide ben en başından bırakmışım optimedi .zaten normal dogurcam dedim SSK ya gittim .o parayla bebeğime bır sürü şey alırım mantigindqydim doğru yapmışım
Yurda_164233_ Golge98 bencede vazgeçme bende özrli istiyorum ilk doğumum korkuyorum zor hamilelik geçirdim o yüzden birde hemşireler falan ilgili
Golge98 Yurda_164233_ evet bende gittigimde hemşireler güzel konuştu benimle bende yakın davrandım onlara samimiydim gerçi ben herkese samimiyim kan uyuşmazlığı ignesi icin çıkmıştım servise
Yurda_164233_ Golge98 iki gün yattım birde kanamam çok oldu hamilelikte onun içinde gittim sürekli doktorumda hemşirelerde iyiydi
Golge98 Yurda_164233_ oraya yürümek de ayrı sıkıntı ama bilmiyorum ki ya 6 haftaliktan beri oguzhan beyin hastasiyim koskoca 27 hafta geçti üzerinden nasıl bırakılır ki 🙄 gerçi odası ne lazım bize ya ilgili olsunlar yeter
Aylin2023 Yurda_164233_ geçen hafta kasıklarım agridigi için acile gittim ben kizlar .tahlil yaptılar kan idrar .idrar yolunda enfeksiyon var dedi .sonra doğum haneye çıkarttılar bide doktor görcek dediler .11yil sonra ilk defa dogumhaneden içeri girdim
Yurda_164233_ Golge98 yok canım odası içinde değiştirme allahı var rahat odası refakatcı için koltuk var banyosu iyi odalar temiz
Golge98 Aylin2023 amin abla valla çok para ama napalim ilk dogumumda su geldi dogumhaneye gittim ebeden azar işittim doktorun suratı desen 5 karış imza attım geri çıktım o telasimla onları pohpohlayamazdim