Mervedenizkrks her hastene laboratuvarı da güvenli değil çok güvenilir bşr merkezin laboratuvar ona vermek lazım mazallah sonra bizim gibi yılları gider sizde birley yok deyip

Mervedenizkrks amin canım erkekler bu konuda çok hassas kolay değil hemşire al kabı odaya gir diyor yani o oda stresi zaten başkadır ben eşime nasıl oldu nasıl bir yerde diye sormuştum tamam kapat konuyu verdim bitti gitti demişti 😂 erkeklere hak vermek lazım zor

Mervedenizkrks sperm testinde hiçbir sorun yok basit vitamin takviyelerimizle çocuk sahibi olursunuz dediler 3yılımız gitti en sonun da tüp bebek merkezine gittik hem eşimde hem de bende sorun çıktı hem de ne sorun yani bize yanlış bilgi verilmişti o yüzden güvenilir bir hastane bu konularda çok önemli

Biannebikuzu anladım çok geçmiş olsun keşke şikayet etseydiniz yazık onca zaman Allah onca boşa geçen zamanınızı hayırlı evlatlarla mükâfatlandırır inşallah 🙏

Mervedenizkrks ben hamile kaldım çok şükür 15 haftalık hamileyim dualarım kardeşinizle ve tüm bebek isteyenlerle beklemek ne demek çok iyi biliyorum ama şunuda öğrendim salmak gerekiyormuş çok takıntılıydım çok Bi problem yoktu olmuyordu ama doktorum asla aşılama tüp bebek demedi sırf para için bekle olacak dedi bekledim sabrettim ama o kadar taktığım için olmuyordu deprem olduğu ay çok korktum hiç aklıma gelmedi bebek hep başka aileler için ağladım ölen bebekler için ağladım o ay sürpriz yaptı kızım bize biraz riskli geçiyor kanamalı ama kızım iyi şükür sizlerde benim için dua edin🤲

Biannebikuzu yaa maşallah çok yoktur umarım kanaman çoksa acile git istersen tabi bilgin vardır belki ama ufak tefek kanama değilse kesinlikle acile git rengine göre de aman aman dikkatli ol Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eylesin 🙏

Biannebikuzu korkma canım 5.haftadan beri kanamam var 2 kere hastanede yattım 15 haftaligim hala az az devam ediyor böyle başına gelen çokmuş sağlıkla doğum yapan

Ozgeccc- Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏
            Gerçekten okurken yüzüm gülüyor ☺️
            Annesine kıyamamış demek ki ne güzel zamanda sürpriz yapmış çok sevindim darısı isteyenlerin başına inşallah 🥰

Ozgeccc- Valla orası öyle benim eşimde problem çıkmadı ama doktorum bana destek olsun diye ilaç vermişti 2nci kontrolüne tam gidecekti ki, hamile oldugumu öğrendik benim ki cok şükür dedi resmen doktora gitmedi diye 😂