gulsumd1 benimki 35 haftalık biterken düştü
Karnınız ne zaman düştü
Golge98 Bebeğiniz kanala girmiş miydi ??
beyzacmvrc kaç haftalıksınız ay imşallah benimde düşer 37 içinde falan 😅
gulsumd1 36+6 😂
Ay çok değişik duygular içindeyim ya dusunmemeye çalışıyorum
gulsumd1 36 bitiyor
beyzacmvrc ben sürekli doğurmayı düşünüyorum😅
gulsumd1 ben biraz rahattım da bir iki gündür biraz düşüncelere daldım 😂
Doktor catin normal doğuma uygun falan dedi bakalim inşaallah kolay bir doğum olur 1 haftadır çok hareketliyim doğum temizliğine kalkistik annemle işte
Ben o gelmeden ağır olmayan işlerle başladım ağır işlerde de o geldi yardm etti sağolsun daha bugün bitti işte hatta banyo duruyo onuda yarın temizlicem😂
Su an herseyimiz hazır besigimizi yatağımızıda yaptık bekliyoruz 😂 sadece süsleme için balonlarım kaldı onuda siparis ettim inşallah elime ulaşmadan doğmaz 😂
beyzacmvrc ay ben her şeyi bitirdim beşik süsler bile 😅 günümün gelmesini bekliyorum sonra Doğumu başlatmak için çalışmalara başlayacağım 😅
gulsumd1 sen erkencisin😂
gulsumd1 bebiş kanala ne zaman girerse o zaman aşağı inmeye başlıyor karın benim bu hafta indi 39 Dayım :)
beyzacmvrc ben çok sabırsızım 😅
queenmerve daha kanalda değil baş aşağı ama doğum pozisyonunda da değildi 😅
gulsumd1 33. Haftamdayım düştü baya
33+2 yim uzun zamandır doktor kontrolüne gidemedim Çünkü bulunduğum ilçede doktor yok yarım saat önce bi ağrı saplandı karnım sertleşti 2-3 dk sürdü durdu şimdi hafiften var doğum sancısı nasıl oluyor yalancı sancı neye benziyor ilk gebeliğim var mı bilgisi olan rahim kendini hazırlıyor olabilir mi
gulsumd1 benim kanalda olmasına rağmen kasılma olduğunda yukarı toplanıyor sanki top gibi oluyor