Papatyanne33 Benimde 2.gebeliğim 17+6 ama daha hissetmedim bazen kalp atışı gibi oluyor ama bebek mi değil mi anlamıyorum
Elenora Papatyanne33 çok güzel bir his o haftalarda genelde elimle biraz bastırınca hissediyordum hafif ama . Şimdi çok iyi hissediyorum
262223-- Elenora 23+4 ten selamlar bende hareketini ilk 15. Haftada hissetim damar seğirmesi gibi 21.ve 22. Haftada daha net hissettim tekme içimde oynamasini felan 😂7 kilo aldım bu arada bakalım hamileliği kaçla kapatacağız
Yenihamiss96 262223-- bebeğin cinsiyeti ne günümüz hissettiğimiz anlar aldığımız kilo filan hep aynı🙈
Nuran1234 22+4üz ilk gebelik olmasına rağmen 16 da hissettim babamızda 20. Haftada hissetti göbiş baya çıktı ve 12 kilo aldık şimdiye kadar😅🥰
Sevalinkaa Elenora 18+1im - 4 kilo yola devam ediyoruz kızımla 💛 henüz hissetmedim hareketlerini kilolu olduğum için sanırım 🤷🏻♀️
Sltnn40 Elenora ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmiştim suan ikinci gebeliğim 15 de hissettim simdi 22 haftalık ve kıpır kıpır maşallah ilkinde kasık ağrılarım çoktu bunda bulantı kusma hala var benim zor geçiyor ve bu durum hiç bitmeyecek gibi geliyor
Songulevent Bizde 22+1 haftalığız oğlum olucak karnım 15 gündür baya büyüdü kendini o kadar hissttiriyoki çokk mutlu oluyorum hissettikçe