Elenora Ben bebeğimi 17. Hafta da hissettim Henüz 3 kilo aldım Karnım büyümedi çok az belli oluyor yemek yedim de şiştim gibi . Sizin özetiniz nedir . Ve babalar bebeği hissetti mi 😍
Aysee1123 Elenora 16+5 te hissettim ilk birdaha hissetmedim. 18+2 olduk. Karnım 10-15 gündür biraz çıktı tatlı oldu 🐣🧿🌸
EbrKzlky Elenora 20.haftadan selam 🥰 2.hamileliğim olduğu için karnım baya çıkmış durumda 🙈 Bebeğim bu aralar çok hareketli masallah.. çok net hissetmeye başladım toplamda 3 kg aldım bende.. cinsiyetini hala bilmiyoruz 😂 haftaya cuma insallah hem detaylı olucaz hemde cinsiyet öğrenicez inat etmezse yine 🙈 ve ara ara devam eden bulantı var sadece 🥴
Sinemkilicin Elenora bebegimin hareketini 17 de hissettim 2 gun once bir dahada hissetmedim 2 gebeligim oldugu icin karnim buyudu suana kadar 3 kilo aldim bende.Kan uyusmazligi oldugu icin biraz sıkıntılı bir donemdeyim Rabbim bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.2 gun once doktorumuz cinsiyetine %80 kiz dedi.Bakalim detayli ultrasonda degismezse insallah 😊
xbebegimx Elenora 16+5 im hissettim ufaktan minik minik baloncuklar patladi sanki😃 sukur bulantilar da gecti enfeksiyon da olmasaydi degme keyfime ama neyse buna sukur☺️
Kubra1988 Aysee1123 bende 15 de üç tekme hissettim pıt pıt sonra bir daha yok ,17+1suan hareket etsin diye bekliyorum 😄 ikinci gebeliğim
Aysee1123 Elenora Hayır 16+5 te dediğim birden oldu ve çok netti yani sol alt tarafıma biryeri dayandı gibi oldu resmen şok olmuştum 😂 Ondan sonra ufak tefek olduysada belki ben hissetmedim ilkinde şiddetli hissettiğim için bilemiyorum ama şuan yok ☺️
Asel2702 EbrKzlky oh yalnız değilmişim 😊 ilk gebeligimde bu haftalarda hafif çıkmış gibiydi belli bile değildi şimdi 21 haftaligiz benden önde gidiyor resmen 🙄
JaleTogrul EbrKzlky haftamiz, ikinci hamileligimizin olmasi, 3 kg almamiz, cinsiyeti hala ogrenememiz ve detaylida ogrenecegimiz.. ve hatta arada gelen bulantilar bile .. hepsi ayni.. sen ben misin acaba😂😂
Elenora Sinemkilicin bizim de kan uyuşmazlığı var onun baskısı var üzerimde ama inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz
Elifsn Bizde 20 haftalık olduk 🥭 hareketleri 1 haftadır hissediyorum, ama eşim hissedemiyor o kadar zorlamama rağmen😂 +0 kg ile devam ediyoruz şimdilik🥰
Papatyanne33 Benimde 2.gebeliğim 17+6 ama daha hissetmedim bazen kalp atışı gibi oluyor ama bebek mi değil mi anlamıyorum
Elenora Papatyanne33 çok güzel bir his o haftalarda genelde elimle biraz bastırınca hissediyordum hafif ama . Şimdi çok iyi hissediyorum