2evlat1anne hulya1406 32+5 17 temmuz doğum tarihi verdiler ama detaylı ultrasondan falan 1 hafta önden gidiyordu 12 temmuz demişti özeldeki doktorda şuan hâla önden gidiyordu 12-17temmuz arası sanırım
hulya1406 2evlat1anne benimde 2.Sezeryan doktorum 39.haftada alıyoruz dedi değişmezse tarih aynı haftalar gibi sizinle.
Elifmom hulya1406 canım merhaba seninle daha önce konuşmuştuk acaba sabah erkem gitsem randevu verirlermi Necati hoca’ya
hulya1406 Elifmom evet hatırladım sizi.Necati hoca o gün ordaysa evet erken gittiğinizde veriyorlar ilk kızımda genelde öyle almıştım. Geçen pazartesi gittim Necati hoca oradaydı ama muayenesi yoktu ondan dolayı vermediler başka doktora aldım kontrol oldum.
hulya1406 2evlat1anne günaydın Necati hocanın randevusu açılmış bana az önce bildirim geldi aldım randevumu sizde alın dolmadan inşallah 🙏☺️
hulya1406 2evlat1anne teşekkür ederim kaçına aldınız ? Necati hocaya mı aldınız karşılaşırız belki dicem tarihler aynıysa yeni ☺️
2evlat1anne hulya1406 güzel haberler alalım inşallah bebişlerimizden🥰Vee inşallah doğum için sıkıntı yapmazlar alırlar umarım doktordan memnun kalırım😊
2evlat1anne hulya1406 ya açıkcası kimisi necati bey için baştan savma bakıyor falan demiş çok kararsız kaldım kafam karıştı
Nagihannn789 2evlat1anne bana başta savma yaptı 1 dk içinde bakdi gönderdi hiç sevmedim ben onu o kadar doktor görmüş biri olarak bana çok itici ve ilgisiz geldi