hulya1406 canım merhaba seninle daha önce konuşmuştuk acaba sabah erkem gitsem randevu verirlermi Necati hoca’ya

Elifmom evet hatırladım sizi.Necati hoca o gün ordaysa evet erken gittiğinizde veriyorlar ilk kızımda genelde öyle almıştım. Geçen pazartesi gittim Necati hoca oradaydı ama muayenesi yoktu ondan dolayı vermediler başka doktora aldım kontrol oldum.

2evlat1anne günaydın Necati hocanın randevusu açılmış bana az önce bildirim geldi aldım randevumu sizde alın dolmadan inşallah 🙏☺️

2evlat1anne teşekkür ederim kaçına aldınız ? Necati hocaya mı aldınız karşılaşırız belki dicem tarihler aynıysa yeni ☺️

hulya1406 güzel haberler alalım inşallah bebişlerimizden🥰Vee inşallah doğum için sıkıntı yapmazlar alırlar umarım doktordan memnun kalırım😊

2evlat1anne alınıyor ben 30 dan sonra gitmeye başladım öncesinde başka hastaneye gidiyodum evim uzak olduğu icin yarın akşam yatısim yapilcak suni sanciyla doğum olucak doktorları da çok ilgili bu hastaneden başkasına gitmeyin derim ben çok hastane gittim araştırdım biraz takıntılı olduğum icin sadece burayı beğendim 🥴

2evlat1anne bana başta savma yaptı 1 dk içinde bakdi gönderdi hiç sevmedim ben onu o kadar doktor görmüş biri olarak bana çok itici ve ilgisiz geldi

Nagihannn789 ilk doğumumu bilkentte yaptım çok memnun kaldım ama 2. Gebelikte henüz gitmedim kontrol için haftaya gidicem ilk defa bakalım hayırlısı olsun