2evlat1anne aynen canım tabiki
Bilkent şehir hastanesi
Elifmom evet hatırladım sizi.Necati hoca o gün ordaysa evet erken gittiğinizde veriyorlar ilk kızımda genelde öyle almıştım. Geçen pazartesi gittim Necati hoca oradaydı ama muayenesi yoktu ondan dolayı vermediler başka doktora aldım kontrol oldum.
Elifmom aynen Necati hoca yoksa başka bir hoca doktorda bakabilir.
2evlat1anne 7 hafta
2evlat1anne günaydın Necati hocanın randevusu açılmış bana az önce bildirim geldi aldım randevumu sizde alın dolmadan inşallah 🙏☺️
hulya1406 evet bildirim geldi banada aldım şimdi çok teşekkürler bende size yazıcaktım 🥰
2evlat1anne teşekkür ederim kaçına aldınız ? Necati hocaya mı aldınız karşılaşırız belki dicem tarihler aynıysa yeni ☺️
hulya1406 5 haziran 11:20 randevusu sizin ne zaman🥰
2evlat1anne 8 Haziran 14.00 benimde
hulya1406 güzel haberler alalım inşallah bebişlerimizden🥰Vee inşallah doğum için sıkıntı yapmazlar alırlar umarım doktordan memnun kalırım😊
2evlat1anne inşallah.Alırlar diye düşünüyorum.
hulya1406 iyi akşamlar size birşey sorucaktım Burçin hanıma gittiniz mi daha önce 🥰
2evlat1anne hayır hiç gitmedim maalesef.Siz ona mı gideceksiniz ?
hulya1406 ya açıkcası kimisi necati bey için baştan savma bakıyor falan demiş çok kararsız kaldım kafam karıştı
2evlat1anne alınıyor ben 30 dan sonra gitmeye başladım öncesinde başka hastaneye gidiyodum evim uzak olduğu icin yarın akşam yatısim yapilcak suni sanciyla doğum olucak doktorları da çok ilgili bu hastaneden başkasına gitmeyin derim ben çok hastane gittim araştırdım biraz takıntılı olduğum icin sadece burayı beğendim 🥴
2evlat1anne bana başta savma yaptı 1 dk içinde bakdi gönderdi hiç sevmedim ben onu o kadar doktor görmüş biri olarak bana çok itici ve ilgisiz geldi
Nagihannn789 ilk doğumumu bilkentte yaptım çok memnun kaldım ama 2. Gebelikte henüz gitmedim kontrol için haftaya gidicem ilk defa bakalım hayırlısı olsun