Badem_gozlum_ o zaman daha çok dikkat ediceksn
35+1 Yürürken batma hissi 😟
Dundarays sol kasığımda batma ve tuhaf bir benzetme olacak ama sanki vajinamdan içeri tığ sokmuşlar da etimi çekiyorlar gibi bir his oldu hemen gitmedim yalancı sancı olabilir diye biraz yürüdüm evin içinde birkaç yatış pozisyonu denedim 4 saat sürünce haftasonu olduğu için kadın doğum acile gittim. Önce usg baktı bebekle ilgili sıkıntı yoktu idrar tahlili istedi enfeksiyon çok yüksek çıktı bu olaydan 4 gün önce kendi doktorum rutin tahlillerde idrar tahlili istemişti temizdi herşey. 4 günde inanılmaz yükselmiş antibiyotik verdi ama kullanmadım sadece parol aldım ağrı için ve 3-4 litre su içtim kendiliğinden düzeldi
Zln2152 idrar yolu enfeksiyonun var mıydı
Dundarays umarım geçer sık sık dinlen canım
Zhr-zhr sagol güzel yorumun için canım benim devam ederse gideceğim
Zhr-zhr bende 8 çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu 5 Mayıs’ta çok mu sizce
Badem_gozlum_ muayene olmanızı tavsiye ederim benim aynı şekilde olup açılmam olmuştu
queenmerve kaç haftaliktinz şimdi nasilsinz
Badem_gozlum_ lökosit değeri 8 çok değil ama uzun zaman olmuş tahlili yaptıralı ben bu olayı yaşamadan 4 gün önce rutin tahlillerde idrar da vermiştim sonuç normaldi 4gün sonra 45 e çıkmıştı maalesef gebelikte bu tarz enfeksiyonlar hızlı ilerliyor Ama Allah normalde ilaçsız geçmeyen enfeksiyonları gebeyken bol suyla bile geçirecek direnç veriyor insana.
Badem_gozlum_ yok canım
Badem_gozlum_ açılmam olduğunda 36 daydım şimdi 39 haftalığım normal doğum için bekliyorum
Zhr-zhr ben ondan öncesi bı tane şase kullandmdi zaten aradan 9 gün gectydi tekrr yapnca 8 çıkmıştı. Dediğin gbi baya zaman geçti yüksebilir tekrar baktrrm sağol canım
queenmerve hmm ne güzel sağlıkla gelsin 🥰