• Gebelik
  • 35+1 Yürürken batma hissi 😟

Badem_gozlum_ evet bende sürekli oluyor 35+2 haftalığım muayene oldum bir cm açıklık varmış bebek normal doğum pozisyonunda istirahat etmemi ve çok ayakta durmamam gerektiğini söyledi doktorum

Zln2152 tam olarak ne şikayetiyle gittiniz doktora birde çatı muanesi mi oldunuz ? Bende 5 temmuzda bekliyirum ama son 2 gündür şiddetlendi agrilarim 😔

Zln2152 bende servikal dikiş malesef yatamiyrm. 9 gün oldu gideli. İyiydi en son umarım bekler sizinki de benimkide

Badem_gozlum_ Genellikle 30. Haftadan önce genelde idrar yolları enfeksiyonu veya vajinal enfeksiyondan dolayı oluyor 30 haftadan sonra rahmin doğuma hazırlanma ve bebeğin pozisyon almaya başlaması için yalancı kasılmalar başlıyor. Ama yine de Dr. Görüşü şart çünkü açılma başlangıcı ya da serviks kısalması ya da nst de sancı görülmesi gibi durumlar da bu haftalarda sık görülüyor. Erken teşhis ve önlem alınması için mutlaka doktorun görmek isteyecektir. Şimdi bi hemşire olarak burada normal dersem ve itimat edip gitmezsen şahsen vicdan azabı çekerim çünkü her gebelik tıpkı parmak izi gibi kendine has ihmale gelmez endişe etmemekle beraber kontrol ettirmen en iyisi canım inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır. 🙏🏻

Badem_gozlum_ dedim pazartesi günüydü muanem o zaman çok şiddetli değildi hareket ettikçe ince sizi oluyordu o şekilde söyledim . Normalde dedi ama 2 gündür şiddetlendi .

Dundarays sol kasığımda batma ve tuhaf bir benzetme olacak ama sanki vajinamdan içeri tığ sokmuşlar da etimi çekiyorlar gibi bir his oldu hemen gitmedim yalancı sancı olabilir diye biraz yürüdüm evin içinde birkaç yatış pozisyonu denedim 4 saat sürünce haftasonu olduğu için kadın doğum acile gittim. Önce usg baktı bebekle ilgili sıkıntı yoktu idrar tahlili istedi enfeksiyon çok yüksek çıktı bu olaydan 4 gün önce kendi doktorum rutin tahlillerde idrar tahlili istemişti temizdi herşey. 4 günde inanılmaz yükselmiş antibiyotik verdi ama kullanmadım sadece parol aldım ağrı için ve 3-4 litre su içtim kendiliğinden düzeldi

Badem_gozlum_ lökosit değeri 8 çok değil ama uzun zaman olmuş tahlili yaptıralı ben bu olayı yaşamadan 4 gün önce rutin tahlillerde idrar da vermiştim sonuç normaldi 4gün sonra 45 e çıkmıştı maalesef gebelikte bu tarz enfeksiyonlar hızlı ilerliyor Ama Allah normalde ilaçsız geçmeyen enfeksiyonları gebeyken bol suyla bile geçirecek direnç veriyor insana.

Zhr-zhr ben ondan öncesi bı tane şase kullandmdi zaten aradan 9 gün gectydi tekrr yapnca 8 çıkmıştı. Dediğin gbi baya zaman geçti yüksebilir tekrar baktrrm sağol canım