Semagzll Kadriyecebeciii amin canım benim hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş derler dua eder misin canım banada 🥰
Kadriyecebeciii Semagzll biliyomusun bende hamilerden hep dua istedim şuan çok duygulandım😭 nerde varsa isteyen herkese çocuk versin Allahım inşallah yakın zamanda yüzün güler bacım 🙏🏻
Semagzll Tgcgkhn artık akışına birakicaz sanırım eşim askeri personel normalde 3 gün izin almıştı seçimden dolayı pazar geri gidecek kısmet diyorum artık ☺️
mucizeolsunn Semagzll ben de dün sabah vuruldum iğneyi aramızda 1 gün var beraber bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰
mucizeolsunn Semagzll canım iğnenin içinde hormonlar var etkisiyle hep böyle koyu çıkıyor ben de yapmıştım 1 hafta böyle koyu çıktı nasıl yani yumurta çatlamadı mı diye düşünmüştüm ama iğne etkisiymiş o
Semagzll mucizeolsunn ay insaAllah ikimizde güzel haberler alırız 🥰🥰 ya duş alma dedi hemşire bana 1 gün dedi sizede dedi mi onu ☺️
mucizeolsunn Semagzll demedi ya hatta sordum yapmamam gereken bişey var mı diye yok normal devam et dedi ama ben yine de almamıştım duş
Semagzll mucizeolsunn benim gittiğim baya detaylı anlattı bilgi verdi ama ister istemez kafama takılan o kadar sorular oluyor ki ☺️
mucizeolsunn Semagzll evet insan detaylı bi şekilde öğrenmek istiyor ama her doktor ve hemşire aynı değil maalesef ve baba iyileri denk gelmiyor 😄 nasıl gidiyor ağrım sızın var mı
Semagzll mucizeolsunn ya benim eşim karakolda kalıyor haftada bı geliyordu biz iki kere yaptık 24. Saatten sonra şimdi onu düşünüyorum sorun olur mu diye 😂
mucizeolsunn Semagzll canım olacağı varsa olur hiç dert etme 2 kez az da değil yumurtanın çatladığı saati bildiğimiz için aslında tutma olasılığı daha yüksek 😊 bakalım neler olacak inşallah güzel haberlerle geliriz tekrardan