Semagzll Merhaba 1 haftadır ovulasyon testi yapıyordum bugün sabah çatlatma aşısı vuruldum akşam da testi yaptım baya koyu oldu çatlama aşamasında mi 24. Saat ilişki demişti ☺️
Kirmizibasliklikizzzzz Semagzll burda yumurtlama olmuş dün test yapmış olsaydınız öyle daha iyi anlardık, bu şekilde çatlayıp çatlamadığını bilemeyiz 😬
Tgcgkhn Semagzll çatlatma iğnesinin içinde hcg hormonu var ovulasyon testi iğne etkisi geçene kadar hep pozitif çıkacak boşuna test harcama🤭😂
mucizeolsunn Semagzll canım iğnenin içinde hormonlar var etkisiyle hep böyle koyu çıkıyor ben de yapmıştım 1 hafta böyle koyu çıktı nasıl yani yumurta çatlamadı mı diye düşünmüştüm ama iğne etkisiymiş o
Kirmizibasliklikizzzzz Semagzll bugün yumurtlama olmuş dünkü testiniz silik çıkmış, tam tersi olsaydı eğer çatlama olmuş diyebilirdik. Bugünü değerlendirip yarın tekrar ovulasyon testi yapın büyük bir ihtimalle çatlamış olur yumurtanız 🙂
Semagzll Kirmizibasliklikizzzzz sabah çatlatma aşısı vuruldum 24. Saati değerlendirin dedi doktor sabahı beklicez sanırım 😂
Kirmizibasliklikizzzzz Semagzll öyle olacak büyük bir ihtimalle çünkü düne göre koyulaşmış testiniz yumurtlama demek oluyor buda 😬 iğne yaptırdığınız içinde yarın çatlamış olur o günü de boş bırakmayın sperm sorunu yoksa eşinizde 🫠
Semagzll Kadriyecebeciii canım gebelik için değil ovulasyonu takip ediyordum zaten pcos olduğu için gününü bilmiyorduk garantiye alalım dedik 😂😂
Kadriyecebeciii Semagzll aa ben yalnıs anlamısım demekki ovulasyon hıc kullanmadım ona bi fikrim yok canım inşallah allah kalbıne göre verir
Kadriyecebeciii Semagzll banada doktor yumurta tembbelı var dedı klomen kullandım yumurtalarım büyüdü,sonra çatlatma ignesi vuruldum ovitrelle adıda,igneden onbeş gün sonra çift çizgi cıktı kan verdım ilk bthcgde 98di
Semagzll Kadriyecebeciii aaa hayirli olsun canım benim ben geçen ay klomen kullandım büyümedi bu ay hem klomen hem de letrasan kullandım çok şükür büyüdü yumurtalıklar çatlatma ignesini de bugün vuruldum 😂
Kadriyecebeciii Semagzll hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah ben çok dua ettim tamda ihtiyacım oldugunda haberını aldım çok şükür darısı tüm isteyenlerın başına
Semagzll Kadriyecebeciii amin canım benim hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş derler dua eder misin canım banada 🥰