Leylaates Gölcük medar hastanesi Ahmet Coşkan a gidiyorum önceden de oydu doktorum gece sezaryen olmuştum ertesi gün eve çıktım eli çok hafif geldi bana hemen kalktım yani oldukça da ilgili bir doktor
Kocaeli’de hangi özel hastaneye gidiyosunuz
sonnenschein normal doğum mu sezeryan mı yaptınız acaba odalar rahatmıydı doğum ekibi vs
kalbiminpariltisi memnun değilim sorularıma yanıt alamıyordum pek ilgili değildi
Gzmmm123 ben de şuan kendisine gidiyorum aşırı kalabalık her gittiğimizde çok bekleyip eşimle kavga ediyoruz 😂 şuan artık değiştirmem ama bir sonraki gebelik için yüksek ihtimal başkasını tercih ederim ☺️
Leylaates gebze yuzyil hastanesine gidiyorum semavi hanimdan cok memnunum muayene 640 tl benim sezeryan+kordon baglatma olacak 12.000 tl sadece sezeryab fiyatını bilmiyorum arayip danisabilirsiniz fiyat veriliyor
kalbiminpariltisi kime gidiyorsunuz siz 😄
esmos27-e doktorumdan çok memnunum guleryuzlu sorduğun her soruya cevap veriyor
Gzmmm123 ümit hanıma 😂
Leylaates ben sordum şu anlık 8500 temmuzda ara zam gelebilir dedi ama doğum içinde oda süslemesi bebeğin bütün kontrolü ve anne adayının psikolojik desteği doğum albümü içinde
Nurdan-123 bende ona gidiyorum ve aşırı memnunum
kalbiminpariltisi evet nerden biliyorsunuz 😂
Gzmmm123 gönderinizi gördüm ümit hanım diye ondan yazdım zaten 😂
kalbiminpariltisi evet memnun değilim artık bıraktım çok yoğun bi doktor 🙄
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum bilgiler için 🌸
Gzmmm123 benim sezeryandı ikiz doğum, herkes gayet iyiydi
Gzmmm123 evet çok yoğun ama neden bu kadar çok talep görüyor onu anlamadım, öneri üzerine gidiyorum bakalım sona yaklaştık artık doğumda anlayacağım inşallah neden talep gördüğünü 😂
sevcanbyhtn bende semavi hanıma ilk defa gitim gayet iyiydi ilk defa muayene oldum ona 25 haftalık olduk bizde siz memnunmusunuz doktordan
Leylaates ben Lütfiye hanima gidiyorum özel muayenehanesine 850 muayene ücreti doğumu akademi hastanesinde yapıyor şuan için fiyat 17bin 500 dediler bana 2 hafta önce gittiğimde 😊 doktor olarak kesinlikle önerebilirim enerjisi çok yüksek seni memnun etmek için gerçekten elinden geleni yapıyor 🌸
kalbiminpariltisi muayene ve doğum ücretlerine zam gelmiş yakın zamanda fiyat aldınız mı?
nurbanu-y dün gittim 860 ya da 890 olması lazım muayene ücretinin, doğum fiyatını sormadım tekrar en son 16500 dü. Haziranda zam gelecek diye duydum ama bilmiyorum belki de gelmiştir dediğim gibi sormadım çünkü