Leylaates Atakent Cihan hastanesi Betül nalbant aşırı memnunun çok tatlı dilli ama ücreti bilmiyorum benim saplık Sigortam var o karşılıyor

Elf69 hm anladım teşekkür ederim telefonda doğum ücretini söylemiyorlar malisef 🙈

dilanerol benimde cihan hastanesine gidesim var ama işte doğum ücretleri çok uçuk fiyat 😂

Pamuk, kaldırdı.

Leylaates medical park ümit aydına gidiyorum çok tatlı bir hanfendi ama biraz pahalı 890 ₺ muayene

Leylaates ne kadar ki fiyatları ben bilmiyorum saplık sigortası yaptırmıştım doğumdan önce çok uyguna geldi benimki

Leylaates Kocaeli’den selam 👋 Gölcük medar hastanesi Ahmet çoskan öneriyorum size kendisi benim doktorum ve bi o kadar da neşeli bir insan bu çok önemli anne adayları için muayene ücretleri 565 tl ama herşeye değer devlet kötü bakmıyor bile

Leylaates ben akademi Nuri beye gidiyorum muayene 600 küsür ödüyoruz şuan, doğumdan emin değilim haziranda da zam gelecekmiş

Leylaates medicalpark Ünal Türkay müthiş ilgili bir doktor muayenesi sanırım 890₺ doğum normal/sezaryen 16.500₺

Leylaates Kocaeli özel aktif hastanesi hilal bayrama gidiyorum muayenesi 560 doğum ücreti 8000 zam gelecekmiş ne kadar olur bilmiyorum

Gzmmm123 Ünal bey harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Ben 29. Haftamda tanıştım doğumumu kendisiyle yapacağım inşallah. Başından beri kendisine gitmediğim için çok pişmanım 😊

@Leylaates eğer ücret konusunda çok geniş bir zamanda değilseniz bence medicalparkı asla tercih etmeyin. Hastane tam bir ticarethaneye dönmüş herşeye ayrı ayrı masraf çıkarıyorlar, iyi araştırın derim.

Mrsfly maalesef doğumum yakın. Yakın zamanda doktorumu değiştirmek zorunda kaldım tekrar değişiklik yapmak istemiyorum. 8. Haftamdan beri medicalparka gidiyorum testlerimi vs. Orda yaptırmıyorum özellikle sadece muayene oluyorum