Sibelsibos Kivircikkuala cok haklısın benimde 1 buçuk sene tüp açtıma amaliyati sonra ilaç tedavisi 2 hsg çekimi sonra yine ilaç tedavisi sonra 2 tüp bebek tedavisi sonra yine ilaç tedavisi şimdi yine hsg çekimi var ondan sonra ne derler ne olur bilmiyorum bide bunlara eş ve kaynana baskısı ekle 😞🤷🤷
Sibelsibos Kivircikkuala ofki of kankimmmm karşıki dağlar offfff az yüzün gülsün rabbim vericek valla bak birbirimize isim sorcaz ama zamanı var bende çok bunaldım kendimi bıraktım namazı bıraktım psikolojim bozuldu ama canım saglığım yerinde olmasa umut edebilirmiydim 😘😘 ben bize güveniyorum kankimmmm
Kivircikkuala Sibelsibos Deletedmom_85 Esra_Omer_21 Kızlar tek birşey farkediyorum ameliyattan sonra regl sancılarımda farkedilecek şekilde azalma oldu çok şükür ya 🥳
Deletedmom_85 Kivircikkuala bence de artık zorlamanın bir anlamı yok tedaviye geç hem kafan rahatlar biraz canım.
mombarbie_ Sibelsibos döngüm düzelmek için kendini zorladı sanırım regl oldum gibi kanama oldu az bisi bidaha da gelmedi
Esra_Omer_21 Kivircikkuala hakkinizda hayırlısı buymuş Rabbim en ummadiginiz en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🌸
Humannrle Kivircikkuala tüpler açıldıysa zaten 3 ay içinde gebelik bekleniyor inşallah 2. Adetini görmezsin canım 🤲🏻
mombarbie_ Kivircikkuala hahhah bu arada güncelleme yapayım benim lekelenmeler felan 2 gündür yok beyaz akıntıya döndü normal ama regl hala yok anlam verebilmis degilim
Emnevelikaan1507- Benim adetim 1 gün gecikti test yapmadım henüz belirtim yok diye . Pozitif görenlere hayırlısı olsun . Aramızdan ayrılanlara tek söyleyeceğim rabbim en doğru zamanı bekliyordur sabretcez sadece 🥰
Sibelsibos Kivircikkuala adet olayında hsg çekilcek şimdi onu bekliyorum kankim tüplerim iyice açılır inşallah🤲🤲🤲
Kivircikkuala Sibelsibos inşallah kuzum bende eşimin sma sonucunu bekliyorum inşallah bana tekrar hsg demez ben istemiyorum ya