SeymaSimsek Bende dayanamayıp az önce kan verdim.☺️ İki farklı iş teklifi aldım değerlendirmek için sonucumu merak ediyorum. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
Kivircikkuala Günaydın kızlar ben elendim 🥲 @Sibelsibos @Deletedmom_85 Humannrle Esra_Omer_21 SeymaSimsek Dolphin16 Adet normalde 5 haziranda bugün oldum 😭
Deletedmom_85 Kivircikkuala günaydın balım. Senin kaç zamandır olmuyordu? Tedavi falan gördün mü hiç? Üzülmek yook Allah büyük 🖤
Humannrle Kivircikkuala Allah büyüktür canım belki herşey daha güzel olacak diye geciktiriyordur Mevlam 🤲🏻
Sibelsibos Kivircikkuala hadi ya ben umutluydum ikimizden önümezdeki maça bakıcaz artk valla kankim sen böyle deyince ben de arkandan gelirim gibi 😘😘😘😘😘 üzülme sakın ha bak saha bizim daha çok maç edecugukkkkkk çokkkk❣️❣️❣️❣️🥰😘😘😘😘😘😘
Kivircikkuala Deletedmom_85 2 seneyi geçti kuzum daha 1 ay önce ameliyat oldum işte tüpler tıkalıydı sol açıldı sağ tıkalı tedaviye başlıcaz devlette aşılama iki kez sonra tüp bebek ama sma sonucunu bekliyoruz 🥲
SeymaSimsek Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻 benim de beta hcg 19,10 çıktı bat 4 haziran bekleme ve gözlemlemedeyim 💐💐
mombarbie_ Güncelleme: kızlar benim durum iyice garipleşti 3 gün lekelenmeden sonra bu sabah beyaz uzayan içinde pembe lekeler olan akıntı oldu dün kan vermiştim gebelik yoktu delirmek üzereyim regl tarihimi bekliyorum o tarihten de emin değilim 🫢
mombarbie_ Sibelsibos normalde yarin her zaman olduğum döngü üzerinden hesaplarsak ama gecen ay 9 gün gecikme olmustu bu ayda olurmu bilemedim
Sibelsibos mombarbie_ benim tüpbebek tedavisinden sonra şaştı kuzum 9 saat adet oldum gecen şimdi 9 gün sonra adet gösteriyor sag bel ağrısı arada kasık batması sancısı uyku hali her halt var ama işte çok istediğinizden mi ne psikolojik yapıyoruz umut işte napalım belki herzaman gaz çıkarıyoruz ama o ay umutlanınca gaz çıkarma bile gözümüze gebelik belirtisi mi diye batıyor 🤣🤣🤣
mombarbie_ Sibelsibos döngüm düzelmek için kendini zorladı sanırım regl oldum gibi kanama oldu az bisi bidaha da gelmedi
Deletedmom_85 Kivircikkuala bence de artık zorlamanın bir anlamı yok tedaviye geç hem kafan rahatlar biraz canım.
Sibelsibos Kivircikkuala ya bak hemen olmaz moduna girmişssin ben ne ok yiyin dün teste var çıktı sbahkinde yok cıktı ben bozdummu moralimi deli kankim aşk olsun 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘daha öpücük atsam moralin düzelirmi az kankim bal kankimmmm😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Kivircikkuala Humannrle 2 sene 5 ay olacak heralde ama öncesinde tüplerim tıkalıymış açıldıktan sonraki ilk adetimi gördüm
Sibelsibos Kivircikkuala cok haklısın benimde 1 buçuk sene tüp açtıma amaliyati sonra ilaç tedavisi 2 hsg çekimi sonra yine ilaç tedavisi sonra 2 tüp bebek tedavisi sonra yine ilaç tedavisi şimdi yine hsg çekimi var ondan sonra ne derler ne olur bilmiyorum bide bunlara eş ve kaynana baskısı ekle 😞🤷🤷
Humannrle Kivircikkuala tüpler açıldıysa zaten 3 ay içinde gebelik bekleniyor inşallah 2. Adetini görmezsin canım 🤲🏻