z2944 Mesuthan ya instagram hesabını inceledim en başa sabitlediği postu direkt kilo yeme içme ile alakalı, ben kilolu hamile kaldım ve beyhan hanıma gitsem sanırım linçlenecek gibi hissediyorum yazdıkları sert geldi bana kararsız kaldım ama tavsiye için teşekkür ederim. Bide hastanenin genel olarak tavrı hijyeni ebeler hemşireler nasıllar?
SerenKz z2944 evet bak kiloya çok önem veriyor orası doğru linçlenme gibi hissetme de seni düşündüğü için doktor olarak sana tavsiye veriyomuş gibi düşün. Doğallıktan yana biraz ilaçlarda da öyle normal doğum konusunda da öyle benim de yakın arkadaşım doğurdu memnun kaldığını söyledi onun suyu az olduğu için sezeryana almak zorunda kaldılar sezeryan sonrası hemşireler sedyeden arkadaşımın kendisinin kalkmasını istemişler hiç yardım etmemişler bi tek o konuda memnun değildi doktordan yana bi sıkıntısı olmadı.
Mesuthan z2944 ben Kağıthane de ki özel Derindere hastanede doğum yapmıştım , suan Beyhan hanım Çakmak Erdem hastanesinde görev yapıyor o yüzden bilemiyorum .
z2944 SerenKz anladım teşekkür ederim ama dediğim gibi ben fazla kilolu hamile kaldım ve çok çabuk demoralize olan biriyim hele bu zaten hamişlikle tavan oluyor daha yapıcı naif bi doktorla devam ederim herhalde ☺️
SerenKz z2944 ya canım benim hamilesin içinde bebek taşıyosun kilona bu kadar takılma malesef bu süreçte alınıyo sonrasında veririz inşallah :)
Brlsltn kubra321 pendik medipolde Aytekin hanımı öneririm her anlamda iyi doktor. Gidince kendiniz görürsünüz
Fadik34 Merhabalar İstanbul Sancaktepe -Ümraniye buralarda devlet hastanesi doktor önerisi olan var mı acaba
selenates z2944 merhaba,evet rahatlıkla soru sorabilirsiniz,detaylı bilgilendirme yapıyor. Normal doğumdan yana bir doktor fakat tehlikeye girecek durumlarda beklemiyor. Çok garantici bir doktor asla işini şansa bırakmıyor ki ben en çok bu yönünü seviyorum🥰
Tictack Efnanefnan merhaba kadriye hanımı neden tavsiye etmezsiniz acaba sezeryana yönlendirmesindeki sebebp neydi?