Hmyraltnts Pikachukiz53 Ooo sen biraz uzaktan geliyomuşsun hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻😘
Pikachukiz53 Hmyraltnts bende gül yamanı burada ki öneriler ile gittim baktım poncik bir doktor daha kendime yakın doktor arama ile uğraşmadım 😂
SerenKz selenates selenates kusura bakma yeni gördüm. Biz şu an 23.haftadayız oğlumla😊 sizin belli oldu mu cinsiyeti
selenates Mesuthan bende ilk kızımı Kağıthane’de doğum yaptım ikinci bebeğime de onunla kavuşacağım inşallah 🥰
Sevdeduysak Tuntun bayrampaşada gidebilrcegınız en iyi kadın doğumcun nurhan takar. O kadar naif o kadar kibar ki ailem Bayrampaşada yasıyor ben artvıne evlendım ilk doğumumu onda yaptım 2. Hamileyim yine ondayım artvınden kalkıp ona geldim doğum için mutlaka bir kere deneyın
ridakegzo ilayda-1234 ne demek canım zaten kendısının numarası ınstagramda gönderilerin altındada mevcut cnm ordanda nosuna ulasılabılıyor
Sevdeduysak Tuntun gazıosamanpaşa belde tıp merkezınde kontroller yapıyor besyuzevler safak hastanesınde doğumu
selenates SerenKz %90 kız dedi Beyhan Hanım ama bir tık erkendi yakında kontrolüm var o zaman netleştir inşallah🥰 Sağlıkla kavuşun inşallah 🥰♥️
z2944 Mesuthan merhaba bende beyhan hanımı yeni keşfettim nasıl mizaca sahip hangi doğumdan yana hastalarına rahatlık veriyor mu soru sormak için alan tanıyor mu cevaplarsanız çok sevinirim 8.aya girmek uzereyim yeni doktor arayisindayim
Mesuthan z2944 valla ben cok memnundum biz arkadaşlar olarak 4 kişi beraber ona gittik hepimizde onda doğum yaptık . Normal doğuma cok önem veriyor Asla özel hastane doktoru hemen sezeryana alayim demiyor . Tavsiye ederim kesinlikle
z2944 selenates merhaba bende beyhan hanımı yeni keşfettim nasıl mizaca sahip hangi doğumdan yana hastalarına rahatlık veriyor mu soru sormak için alan tanıyor mu cevaplarsanız çok sevinirim 8.aya girmek uzereyim yeni doktor arayisindayim
selenates z2944 merhaba,evet rahatlıkla soru sorabilirsiniz,detaylı bilgilendirme yapıyor. Normal doğumdan yana bir doktor fakat tehlikeye girecek durumlarda beklemiyor. Çok garantici bir doktor asla işini şansa bırakmıyor ki ben en çok bu yönünü seviyorum🥰
z2944 SerenKz merhaba bende beyhan hanımı yeni keşfettim nasıl mizaca sahip hangi doğumdan yana hastalarına rahatlık veriyor mu soru sormak için alan tanıyor mu cevaplarsanız çok sevinirim 8.aya girmek uzereyim yeni doktor arayisindayim
z2944 Mesuthan ya instagram hesabını inceledim en başa sabitlediği postu direkt kilo yeme içme ile alakalı, ben kilolu hamile kaldım ve beyhan hanıma gitsem sanırım linçlenecek gibi hissediyorum yazdıkları sert geldi bana kararsız kaldım ama tavsiye için teşekkür ederim. Bide hastanenin genel olarak tavrı hijyeni ebeler hemşireler nasıllar?