Aysershn44 Ümraniyede şükran akalın var ben ona gidiyorum muaynesi 500 medivia 11 bin medisdate 15 bin afiyet 8 bin normal doğum fiyatları bu hastanelerde doğum yaptırıyor 35+3 üm medisdate de yapacağım
Sevvgii kubra321 Hisar Continental Ayşe Akbulut ile ilerliyoruz. 11.haftadayim. Sakin, rahat, bilgili, güvenilir bir doktor. Yolun başındayız ama kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
AyselDemir kubra321 merhaba Anadolu yakası dimi? Ben İstanbul kartalda oturuyorum bu benim 3 hamileyim şuan 11 aylik kızım var 13 haftalık da hamileyim İstanbul Kartal Lütfi Kırdar ettim ve araştırma hastanesine gidiyorum devlet hastanesinin çok güzel başarılı doktorlar var.yinede kendi tercihiniz
Sevgi1985 kubra321 ben Avrupa yakasındayım ama ilk doğumunu yaptıgım kritik doğum uzmanı özlem dülger vardı kadıköy medicalpark a geçmiş ikinci hamileliği m’de buldum tekrar ona gittim çok iyi bir Dr düşünün ben karşıdan ona gittim ama doğuma yetişemeyeceğimi söyleyip onun tavsiyesi ile bu tarafda başka Dr da doğum yaptım 2. Yi yakın olsa yine ona giderim doğumda muhteşem bir insan muayenede biraz soğuk gibi yapısı olsada detaycı biri normal doğum taraftarı
ridakegzo cauuv1 bana kartını verdi burdan yazabılırsın dedi.Ama ınstagram hesabındada gönderilerin altında watsap nosunu yazmıs😂watsaptan bilgi alabilirsiniz diye.Sizde mi o doktora gıdıosunuz
Kadersss Ben doktorumu yeni değiştirdim rasathanede medivia hastanesinde Fadime Demircan gidiyorum memnunum zaten yorumlar üzerine gitmiştim inşaallah dogumumda orada olacak
Hmyraltnts Ben sultangazi şafak tıp merkezinde ayşin altına gidiyorum şuanlık memnunum öneri üzerine gittim zaten ilk gebeliğim. Numarası felan yok bende ne kendinin nede yanındakilerden birinin. İsticem ama çekiniyorum belki vermiyordur kimseye numarasını bilmiyorum 🤷🏼♀️ giden varmı bu doktora
PrensinAnnesi61 Hmyraltnts Benim görümcem ona gitmişti de senin hiçbir zaman çocuğun olmaz demiş ama öyle sert konuşmasına rağmen görümcem iyi bi doktor her şeyden anlıyor diyor. Şuan tüp bebek tedavisi görüyor o ayrı ama doktorun iyi olduğunu söyledi ben kendim medigold gül yamana gidiyorum o da sultangazide oraya da gidebilirsin 🌸
Hmyraltnts kubra321 Çamlıca erdem hastanesi ayşe katrancı öneririm ablam 2 çocuğunda da ona gitti çok memnun
EsraifciUur kubra321 Çamlıca Medipol Lütfiye Sedef Binöz muanesi 490 TL o kadar ilgili alakalı güler yüzlü ki ama en önemlisi çok çok dikkatli kardeşim hamile ve bu doktorun takibindeydi 13 haftalık diyafram yırtığını ultrasonda görüyor ve hemen Göztepe ye yönlendiriyor Göztepe Kadon doğumcular şoka girdi bu kadar erken nasıl görmüş nasıl anlamış hangi doktor bu vs diye sormuşlar normalde bu kadar erken anlaşılmazmış… vs şimdi bende hamileyim kendisinin takibindeyim
-Mrvprmdk EsraifciUur bende 28.haftada doktor değişmek zorunda kaldım bu hafta ona gideceğim çok endişeliyim inşallah bizde memnun kalırız
ilayda-1234 ridakegzo doğum hakkında bilgi aldınız mı acaba hem fiyat Hemde doğumda fotoğrafçı oluyomu bırde eş alıyomuymus doğuma bende haftaya aytakın hanıma gitmeyi düşünüyorum görmüşken sormak istedim 🌸🌸
ridakegzo ilayda-1234 doğum ücreti sanırım sezeryan 9.000 tl normal doğum 7000 tl.Ama temmuzda zam gelicekmiş.Doğum fotoğrafı için anlaşmalı oldukları fotoğrafçı var .Kadın doğum katında paket paket fiyatı var.Ama o doğum ücretinden ayrı.Eşi sormadım gıttığımde sorcam cnm
bestenursancar Göztepe medical park eylem hanıma gidiyorum,çok memnunum enerjisi yüksek hep pozitif yakınlardaysanız tavsiye ederim 🤗
Betushka kubra321 merhaba medipol Çamlıca DR Zeynep Elmalı inanılmaz sakin biri adete bir psikolog gibi inanılmaz rahatlatıyor işinin ehli çok sakin ve anlayışlı biri ilk doğumumu yaptığım Halde inanılmaz rahattım 7.5 aylık kızım var ikinci gebeliğim 9 haftalık hamişim 😍 Asla pişman olmazsın ismimi de verebilirsin Betül Akyıldız
Hmyraltnts PrensinAnnesi61 Ayşin hanımdan başka doktora mı gitti tüp bebek için. Ben aslında ilk medigolda gitmiştim gül hanıma değilde başka açık bi doktor vardı ona gitmiştim sonrasında arkadaşım bana Ayşin hanımı önerdi yengeleri ona gitmiş bizim bhrda eşimin kuzenleri de ful ona gitmiş öyle olunca benimde içim Ayşin hanıma ısındı ilk gebeliğim sonuçta hiç doktor vs bilmiyorum öyle gittim ona şuanlık bir sorunum yok gidiyorum bakıyo geliyorum çok şükür bir sıkıntımız da yok ama bazen sorduğum şeylere çok garip cevap veriyor kendimi çok tuhaf hissediyorum saçma birşey sormuşum gibi bakıyor biraz suratıma öyle cevap veriyo. İlk gebeliğim sonuçta en ufak bişeyde tedirginleniyprum soruyorum çaresi varmı normalmi değilmi diye onun dışında bir şeyim yok memnunum artık soru sormamayı karar kıldım😂🤷🏼♀️
Hmyraltnts PrensinAnnesi61 Tatlı bir doktor bende memnunum yanındaki hemşilere de içim çok ısındı işini iyi yapmasa o kadar insan gitmezdi sonuçta dünya kadar sıra oluyor. Rabbim görümcenizede en güzel şekilde anne olabilmeyi nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Baya uzun yazdım😅
Pikachukiz53 PrensinAnnesi61 bende gül yamana gidiyorum aşırı tatlı bir hoca değil mi ya içeri girerken bile nasılsın demesi tedirgin girsen bile içini bir ferahlatma yapıyor 🥰
Aysima347 İstanbul Bağcılar da Figen babacan var mükemmel bı doktor hem güler yüzlü hemde çok ilgili ve iyi biri tavsiye ederim 🥰
Tuntun kubra321 bende İstanbul Bayrampaşa da oturuyorum Fatih Bayrampaşa civarı önerilere açığım 33.haftadayim bende değiştirmeyi istiyorum
Sevdeduysak Tuntun bayrampaşada gidebilrcegınız en iyi kadın doğumcun nurhan takar. O kadar naif o kadar kibar ki ailem Bayrampaşada yasıyor ben artvıne evlendım ilk doğumumu onda yaptım 2. Hamileyim yine ondayım artvınden kalkıp ona geldim doğum için mutlaka bir kere deneyın
ilayda-1234 ridakegzo çok teşekkür ederim bende sanırım aytakın hanıma gecıcem artık bilgiler için çok sağolun 🌸🌸
Mesuthan selenates bende Beyhan hanımda doğum yaptım Kağıthane’de ki hastanede şimdi Erdem hastanesinde bende cok memnundum 🥰
selenates Mesuthan bende ilk kızımı Kağıthane’de doğum yaptım ikinci bebeğime de onunla kavuşacağım inşallah 🥰
z2944 Mesuthan merhaba bende beyhan hanımı yeni keşfettim nasıl mizaca sahip hangi doğumdan yana hastalarına rahatlık veriyor mu soru sormak için alan tanıyor mu cevaplarsanız çok sevinirim 8.aya girmek uzereyim yeni doktor arayisindayim
ridakegzo ilayda-1234 ne demek canım ben cok memnun kaldım kendısınden .İlk basta acıbademle baslamıstım .Ordanda cok memnundum ama ücret cok yüksek olduğu için değişiklik yapmak zorunda kaldım.Acıbademin ilgisinden sonra memnun kalmam dıye dusunuyordum.Ve benim için en önemlisi bişey olduğunda doktora ulaşmaktı.Ve watsap üzerinden sorularımı hemen yanıtlıyor ses kaydı falanda gönderiyor.Bence bilgiside iyi 😇