Öncelikle herkese merhaba şu an çok duygusalım bu forumda her şeyi konuştuk ve şimdi bebeğim doğdu kucağımda. Hissettiklerimi tarif edemiyorum. Çok mutluyum aynı zamanda da hamileliğim sanki çok çabuk bitmiş gibi geliyor içimdeki o boşluk hissi de birtık hüzünlendiriyor. Bugün tam bir hafta oldu. Geçen hafta bugün aynı bu koltukta aynı bu şekilde uzanıyordum ama bebeğim karnımdaydı ve dışardan karnımı okşayıp onu seviyorken bana içerden tepki vermesi inanılmaz güzel bir duyguymuş. Şu anda da kucağımda uyuyor bu duygu tarifsiz. Normalde 5 Haziran’da sezeryan olacaktık. Fakat 19 Mayıs akşamı bir anda ufak ufak suyum geldi. Kontrole diye hastaneye gittik ben serum verip geri göndereceklerini düşünüyordum çünkü sancı ya da ağrı hissetmiyordum. Nst cihazına bağladıklarında düzenli olarak doğum sancısının başladığı görüldü. Doktorum yatış verdi sabaha kadar sancıları takip etmek için. Sancılar sabaha kadar düzenli olarak devam etti. Ve doktorum sancıların devam ediyor ama açılma yok dedi ameliyata alalım sezeryanla bugün bebeği alalım dedi. Biz tabii ki çok heyecanlandık. Ben akşamdan ne olur ne olmaz diye hastaneye gidecek bütün eşyaları hazırlamıştım duşa da girip hastaneye öyle gittim ve ertesi sabah yani 20 Mayıs’ta bir anda sezeryan ile bebeğim doğdu. Allah hepinizi sağlıkla bebeğine kavuştursun. Şu anda lohusalık mıdır bilemiyorum ama bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum dediğim gibi hamileliğim çok kısa sürmüş gibi hissediyorum gerçekten bu duyguyu açıklamak imkansız tarifsiz bir şey 🩵
Biz oğlumuzda Kıvanç’ımıza kavuştuk darısı sizlerin başına. 🩵

Hayirli olsun insallah bende 36+4 haftayım kucuk su damlalari geliyo agri kasiklarimda 2-3 saatte bir oluyo doktora gitmeli miyim

Sadiyes Şu anda lohusalık mıdır bilemiyorum ama bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum dediğim gibi hamileliğim çok kısa sürmüş gibi hissediyorum

Bende 35+5’te 9 mayista suyumun sizinti seklinde gelmesiyle dogurdum..Ayni hisler icerisindeyim seninle 😂😂❤️

Sadiyes sizin yazınızı okurken bile ağlıyorum 😂🥲 kendimi o halde düşünemiyorum sürekli ağlak olucam galiba , maşallah Allah hepimizin sağlıcakla kucağımıza almasını nasip etsin

Sadiyes 32+6 olmak üzereyim duygulandım 36. Hafta normal doğum süresi değil mi küveze girmiyor

alparslansmother evet gitmelisinizz benim de tuvaletteydim cıktım oturdum böyle bir anlık azıcık bir altıma kaçırma hissi geldi tekrar wc gittim bişey yok içeri geçtim otururken bidaha oldu sonra birdaha yani 15 dk da 3 kere doktor idrar da olabilir su da dedi ama idrar olsa kokardı yani. Duş aldım eşyalarımı hazırladım ve hastaneye gittim

Tugbavepamuguuu doğuma girdim cıktım gülerek cok şaşkın ve mutluydum. Akşamında eşim ben ve bebek yanlız kalmak istedim herkesi cıkarttım ve orda duygularım ortaya cıktı. İçim boşaldı hüngür hüngür ağlamaya başladım eşimle sarılıp bebeğimize bakıp bütün duygularımızı o an boşalttık resmen 🥹

Bugün bendede sıvı geldi çok değil ama yolda yürürken oldu kiloda aldım baya termi sumu kararsız kaldım 2. Hamleyi bekliyorum iç çamaşırım pijamamda ortası az bişi ıslanmıştı sizce nedirki

Sadiyes rabbim analı babalı büyütsün insallah hayırlı evlat olsun kaç kilo dogdu bende şu an 36+2sancilarim oluyor ama düzenli deyil bı de bu haftada dogarsa diyorum kuveze girer diye korkuyorum