Seyda2676 Kızlar 34+6 ıncı haftamdayım ama çok fazla terliyorum hiçbirşey yapmasam bile durduğum yerde su gibi oluyorum üst değiştirmekten kıyafet kalmadı sizde de öyle mi acaba normal mi bu kadar terleme
burcudemirr Seyda2676 23 haftaya başlıcam ama bende son 2 hafyadri ateş basmaya başladı durduğum yerde ateş basıyor darlaniylrum kiloda almadım durdukyere yoruluyorum yürüyorum.mesela yürürken sıkıntı yok eve bir giriyorum sırılsıklam sırtım nefes nefeseyim falan garip ilerleyen haftaları düşünemiyorum bile
reisMom Seyda2676 normal mi bilemem de bende cok sıcaklıyorum cok ince şeylerle uyuyorum cok sık ic camaşırı değiştiriyorum sular icinde uyanıyorum bazen sık sık duşa giriyorum
Seyda2676 Gulirmak çok sıkıntılı gece de terliyorum farkermiyoruö bazen terim üstünde kuruyor üşüttüm bu yüzden
Seyda2676 reisMom inşallah bu süreci de atlatacağız sürekli ter içindeyim çünkü bulaşık makinesini boşalttım geçen sanki tüm evi temizlemişim gibi ter içinde kaldım
ku4iremmmm- Seyda2676 bende de oluyo maalesef hamileliğimin başından beri sonu geldi hala oluyo iki dakika bişey yapıyorum ter içinde kalıyorum sıcaklıyroum bunalıyorum