Kizlar dogurdummm.Şükürler olsun rabbime 39+2de geldi bebeğim güzel kızım.1 saat oldu dogum biteli.Normal kendi sancimla dogurdum.Şimdi hikayemi anlatayim size.Sabah 6dan tutan 10 dakikada bir sancimla uyandim.Bu arada ilk bebeğim.Düzenliydii bu yüzden hemen doktoru aradim.Kendi doktorum Romada oldugundan dolayi yonlendirdigi doktorla konusup sancilarin düzenini izlemeye başladım slcak bir dus aldım bakdim gecmiyor anladimki dogum sancisi.Tam saat 2ye kadar evde kendi sancımı çektim.Sonra artik dayanamadigimi gorunce eşim ve kayinvalidemle atlayip geldik hastaneye.Doktor bakıp 2 parmak acilmam oldugu soyledi beni nstye bagladiıar sancim cikdi duzenli geldim sanci cekme odasina tam 3de odaya alindim 5de dogumhaneye cikarildim 8 sm aciklikla.6ya kadar dayandim 6smdan sonrasi cehennemdi benim icin nefesim kesilicek sandimm 8den sonrasinda oluyordum ama dayandim yanii.Sonra sanci durdu ıkınma geldi.Zaten 10 ıkınmaya bebegimi dogurdumm benim icin zormuydu sanci evresi daha zordu bana göre dogurma evresi gucub varsa ıkınırsan aşırı yanma haricinde dayanila bilir.İçeriden yirtilmam oldu dikiş atildi ama disaridan brisey yok herkes dogum yapmadin sanki dedi.Melegimii cikarip kucagima verdikleri ann varya hayatimda oyle birsey yasamadimm guzelim benim o kadar guzel bebekki herkes hayran kaldi guzel yavruma annesinin bal kuzusu.Ben bitirdim bu 9 aylik yolu umarim bekleyen herkes saglikla dogurur.Kizlar korkmayinn.İnanin her sanciya degiyorr.Bebegim nasil açtıı resmen şapur şupur gogusumee sarildiii bitanem😍😍Tutdu gogusumu😍Offf simdi dikiş agrim vee yanmam var asagida acayip ama bebegimi simdiden cok ozledim…