Hernasipvaktineesirdir Aylinslmci ya bende 32+3 üm qma 34+5 görünüyor dedi 2500 müş kilosu. Hem 2 hafta erken dogum olur bğyük ihtimal dedi hemde yemene dikkat et 4 kilo dogurmanı istemem dedi. Gözüm korktu :(( erken doğar diyomu sizlerede
Aylinslmci Hernasipvaktineesirdir erken doğum demedi benim sezeryan olucak 38ile 39hafta arası alırız dedi 36.haftamda gıdıcem gün vericek.
Hernasipvaktineesirdir Aylinslmci benimde 38. Haftada dogumun olur gibi dedi. 40 ı beklemez dedi. Sizin planlı sezeryan yani. Benim ne olacagı belli değil bi korku sardı çok rahattım düne kadar. Rabbim hepimize kolay güzel dogumlar nasip etsin
Aylinslmci Hernasipvaktineesirdir amin canımm evet benım ıkıncı gebelıgım ılkı sezeryan olmustu buda sezeryan olacak. Hıc bugune kadar doguma ofaklanıp stres yapmadım yapmamaya calısıyorum heyecan yapıyorum tabı gun yaklastıkca 🤦🏻♀️☺️
Hernasipvaktineesirdir Aylinslmci anladım kuzum. İşte bana da plesenta önde dedi. Bütün iş senin ıkınmana bakıyor dedi. Yapabilecekmiyim becerebilecekmiyim korkusu sardı benide. Bikaç güne sindiririm İnşallah bende 🙏🏽
Aylinslmci Hernasipvaktineesirdir rabbım bır avazda nasıp eder ınsallah. Hangısı hayırlısıysa ole olsun canımmm saglıkla kavusta bebegıne. Bebıs geldıkten sonra butun acılar bitiyor zaten 🥰
Hernasipvaktineesirdir Aylinslmci aminnn İnşallah kuzum hayırlı olan hangisiyse o olsun Allah kolayını nasip etsin hepimize 🤲🏻❤️