Hacis Yok ya nafile olmuyor ben kızımı öğreneceğim zaman 2 tane yedim etki etmedi ama zorda olsa öğrenmiştik cinsiyeti 😄🙈
Sezenkarademir Ftmskry bende yarın gideceğim 14+2 olarak. O zaman yarın öğlen cinsiyet postu benden gelsin. Bakalım kimler öğrenmiş kimler öğrenememiş 😂😂 bende çikolata yiyip gitmeyi düşünüyorum. İnşallah gösterir.
Ozlmcgrci Ftmskry olmadı mı olmuyor ben her gittiğim de yiyorum her defasında bacaklarını kapatıp açmıyor doktor çikolata fayda etki etmiyor diyor bu arada 21 haftalığiz bacaklarıyla gizliyor hep
Elvn Bende bugun gittim kiza benzetti ama acmamis sadece yorumumu soylyorum dedi doktor kiz annesi olucam buyuk ihtimal
Ozlmcgrci Elvn benimde ol4 canım bacaklarını hep kapatıyor doktor çıkıntı göremedim büyük ihtimal kız dedi ama ümitlenmek te istemiyorum 21 haftaligiz
Ozlmcgrci Ftmskry hayır öğrenemedim yarın detayli Ya gircem bakalım ozaman göstercek mi doktor kız dedi ama çıkıntı görememiş bende emin olmadan bişey ümitlenmek istemiyorum basından beri kız hissediyorum bende eşimde
Hacis Ozlmcgrci ilk öyleydi daha sonra da yüzüstü yatıyordu ama doktorum rahatsız ederek dönderdi o şekilde öğrendik