guzelanne01_ -zzzeyneppp- Yok doktor demedi canım ama Erkek çoçuğu doğuranlar öyle dedi ,Şöyle doğru olduğunu düşünüyorum doğduktan sonra erkek kız tablosu bile ayrı boy kilo ayrı erkek daha kemikli kilosu kızdan önde oluyor
Elenora guzelanne01_ kız bu erkek ya ne kızı kim dedi anlamadım erkek bebek bu zaten daha ne kadar çıkıntı olabilir ki küçük bebiş o
guzelanne01_ Elenora evet canım erkek zaten direk 12 haftamda erkek dedi doktor ,Bayana yorum yaptım ben kızda çıkıntı olabiliyor demiş Bende olmaz diyorum bu kadar olmuyor kızda
guzelanne01_ -zzzeyneppp- Canım biz piipiden başka bişey görmedik😂 35 haftalığım sadece bacak arasını açıyor🙄🙄 doktor çaresizcene her gittiğimde böyle veriyor ,Kızım prensesim Bacak arasını bir kere gösterdi direk kız dedi Bi sürü resmi var
Yaprak91 cancel_ Sizede yüzyıl hastanesinde ikili tarama testi yapan hoca mı erkek dedi? 😊 Banada o %70 erkek gibi dedi sonra 2 hafta sonra orda kadın doğumcuya gittim kız gibi dedi 15. Haftamda medicalparka gittim orda ki doktor kız dedi 😀
Busra--54 Anladım canım insan hazırlık yapınca bı tuhaf oluyor ama olsun sağlıklı olsunda ilerleyen zamanlarda netleşir inşallah 🥰
-zzzeyneppp- Busra--54 aynen canım inşallah sağlıkla olsunda tabi bunlar heyecanlı meraklardan sadece:)
Sevfeh cancel_ kaç haftalık bebeğiniz bende bugün 17+3 günlükken erkek dedi ama içimden hep kız olacak hissi var nedense değişir mi🙈
cancel_ Sevfeh bugün 16 haftalık olduk doktorum 13. Hastalıkken bu çıkıntıyı gördüğümüzde cinsiyetimiz erkektir dedi güldük eğlendik aaa bugün bi gittim kıza da benziyor dedi 🤣🤣🤣❤️
Bezgii -zzzeyneppp- haftalar çok erken iyide değişebilir haftalarda söylenmiş Zaten. Detaylı ultrasona kadar bir şey almamak lazım değişebiliyor malesef . Biraz acele etmişsiniz.
Yaprak91 Bezgii Kesinlikle 12. Haftada net birşey söylemek mümkün değil zaten genelde çok yanılma payı oluyor, özellikle kız bebeğe erkek çok deniliyor benim 2 kız yeğenime de 6. Aya kadar erkek dendi