minikoannesi123 Tmtugbaa ben aslında bir süre kendi evimde olmayacağım doğumdan sonra ama ne olur ne olmaz diye ev temiz olsun dedim 😌
ku4iremmmm- minikoannesi123 37+6 dayım en baştan beri temizliğimi yapıyorum çok şükür bişey olmadı ağır işleri eşim yapıyo tabi
Tmtugbaa minikoannesi123 yani bende öyle düşünüyorum benimde taşınma durumum var ve karmaşık aslında şuan, ama ne olur ne olmaz ev temiz olsun gelen biri olur bende annemde kalıcam doğumdan sonra
Merve0227 minikoannesi123 bütün temizliği ben yaptım tabi eşim yardım etti ama ben 40 haftamda deli gibi koltuk falan siliyodum doğum başlasın diye yaptım ama ben senin ki erken daha sen çok yorulma sürekli dinlenerek yap
Yasemin-2424 Golge98 😂😂içime sınmıyor kı yerlerı ellerimle silmeyi seviyorum daha temiz oluyor sanki çamaşır suyuyla çok iş yapıyorum şu an yapsamda üstten olacak
Merve0227 minikoannesi123 mola veriyorum diyerek hepsini eşinede yaptırabilirsin 😁😁😈 hiç fena fikir değil bence 😁 ben yemekleri hep ona bırakmıştım şimdi o yemek yapmaya alıştı diyo çekil ben yapıcam ben daha güzel yapıyorum diyo bende evet sen daha lezzetli yapıyorsun diye onaylıyorum şimdi yemekler onda 😁😁🥳
minikoannesi123 Merve0227 ahahah süper 😁😁 ya aslında desem hepsini de yapar ama benim içim rahat etmiyor başka birinin yaptığı temizlikten pek 😁😁 yemek konusu da süper olmus vallahi 😁😁😈
Berfehilal minikoannesi123 bende kendim yapıcam diye tutturdum 33de ağır şeyler yapmamakla beraber toz aldım süpürge yaptım eşime bazayı kaldırttım yazlıkları çıkardım falan 33+3 de kontrolüm vardı sancım çıktı yatış yaptı doktor 🤷🏽♀️ Valla dikkatli olmakta fayda var gerçi ben bide ağda yapmaya çalıştım ondan zorlandım galiba dinlene dinlene yap sakın kendini yorma Allah korusun bu haftalar herşey tetikliyor doğumu
Melikemuhammet 38 haftalık hamileyim bütün mutfak dolaplarımı sildim tuvalet banyo yıkıyorum 2 3 günde bir aynı şekilde evi çekip siliyorum sadece perde asmıyorum ve cam silmiyorum uzanmıyorum onun dışında bütün işlerimi yapıyorum
Sumeyye61_gokce minikoannesi123 ben yapmadım 35. Hftada kız kardeşim ve ablam geldi cam perde mutfak herşeyi yapıp gittiler haftaya gelecekler silip süpürüp halıları serecekler 5 haziran doğumum sağolsunlar bni yanlz bırakmadılar
Berfehilal minikoannesi123 dün eve geldim çok şükür ama hastanede kalmak iğneler serumlar vs insan çok korkuyor 😔 bi kaç hafta fitil iğne devam edicez 36yı geçersek sorun olmaz dedi doktor ama hiç bi sorun yokken bir anda böyle olunca insan yaptığı herşeye pişman oluyor o yüzden kendini sakın yorma