tamamdanolmuss Merhaba, çarşamba günü kan testime göre beta hcg değerim 66 çıktı. Bugün tekrar kan verdim değer 88 çıktı. Normal mi? Doktor pazar günü tekrar test vermemi istedi. Moralim bozuldu açıkçası biraz düşük bir artış göstermiş
Selcanunal2004 tamamdanolmuss merhaba gizem seni hatırlıyorum çarşambadan beri Üzülme tatlım yükselebilir daha çok yemi Takip etmeye devam et
Deletedmom_53 tamamdanolmuss Canım benim inşallah yükselir bilemeyiz. Benimki 2 gün arayla 28 71 105 174 Buraya kadar anormal aslında. İki katı artış olmadı ama bi 4 gün sonra 1245 oldu. Keseyi gördük. İnşallah darısı başına olur kuzum❤️ Kalbini ferah tut düşme olmadığı sürece ümit var
myangelson tamamdanolmuss yani geç yumurtlama olmadıysa adetinin üzerinden 6 gün geçmiş kimyasal gibi duruyor malesef ama hiçbirimiz doktor değiliz pazartesi tekrar ver bakalım o zaman ne çıkacak
Aleyna1305 tamamdanolmuss benimde son adet tarihim 20 Nisan dün kan verdim 104 çıktı benimde pazartesi bidaha çağırdı benide İNŞALLAH sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻❤️
myangelson tamamdanolmuss yani geç dollenmeyse belki de adet tarihin gecikmeden öğrenmiş oluyorsun burada da adetten önce ogrenenlerde yavaş değer artışı görmüştüm. Umarım senin de öyledir. Ama kimyasal olursa da üzülme olur mu rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize 🤍🤲🏻
Selcanunal2004 tamamdanolmuss dur bi sakin ol Olmaz birşey Geç döllenme olmultır belki Biraz bekle 2 güm sonra tekrar beta yap
sevilayay tamamdanolmuss Benim değerlerimde ilk 1043-1333-1950 olarak çıktı dün doktora gittim ultrasonda bebek yok vajinal muayene de keseyi ve bebeğin kalp atışını gördü ama düşük tehlikesi var.
mylittle_pumpkin tamamdanolmuss Merhabalar, kimyasal gibi görünüyor ama arkadaşların yukarıda belirttiği gibi geç döllenme de olabilir hakkınızda hayırlısı olsun eğer nasibinde varsa zaten bebeğiniz her türlü tutunup doğacaktır bolca duayla Allah’a güvenin lütfen stres yapmayın🌸
sevilayay Deletedmom_53 evet iki gün arayla doktor değerlere baktı orantısızlık var dedi bebeğin kalp atışını görünce şaşırdı.
mylittle_pumpkin tamamdanolmuss İnşallah inşallah, ve en kısa sürede beta artışı olması gereken seviyeye çıkar dualarım sizinle 🤲💕