Coquette Selamlar herkese Atakent Acıbadem’in güncel doğum fiyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Ben en son Ocak ayında görüştüğümde sezaryen 26 normal 22 demişlerdi doğumum temmuzda olacak inşallah yakın zamanda orada doğum yapan ya da fiyat alan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim
1Mavimavi Coquette acıbadem hastanelerinin fiyatları türkiye geneli aynı mı bilmiyorum ama yakın zamanda acıbadem bodrumda sezaryan doğumumu 27.500 ye yaptım
Coquette 1Mavimavi teşekkür ederim yanıtınız için sanırım her acıbademde fiyat değişiyormuş Atakent SGK anlaşmalı sizin hastanede öyle miydi?
1Mavimavi Coquette evet sgk anlaşması bulunuyor. Fiyat içerisinde suit oda , oda süslemesi , anne baba kutlama yemeği , kuaför hizmeti , lohusa şerbeti , üzüm şerbeti tarzı ikramlıkları , size özel diyet menüsü bulunuyor
Coquette 1Mavimavi evet bizim hastanenin doğum paketi içeriği de aynı şekilde ☺️ Ben Ocak Ayında görüştüğümde fiyatı sabitleyemiyoruz doğumdan sonra çıkış yaparken belli oluyor dediler umarım çok artmamıştır…
Elzsy2023 Benim doktorum dışarıdan. Atakent acıbadem için normal doğuma 19 sezaryene 24 demişti. Doğumum ağustosta. O zaman akadar değişebilir demişlerdi birde. Cumartesi günü doktoruma randevum var sorayım tekrar
Ayselsilahimigetir Elzsy2023 Senaesmer ben acibadem takipliyim muayne ücreti 1885 normal doğum 47 sezaryan 50 epidural olursa 52mi öyle biseydi
Elzsy2023 Senaesmer atakent normal 28 sezaryen 35 olmuş. Değiştirdiğim dr bakırköy acibadem normal 28 sezaryen 30
Elzsy2023 Ben doktorumu değiştirdim 36. Haftada. Şimdiki doktorum bakırköy acıbademde doğum yaptırıyor. Normal 28 sezaryen 30 güncel fiyat
Ayselsilahimigetir Elzsy2023 daha yeni sorduk bize baska fiyat dendi sgk ki üstelik neden sizin farkli acaba
Elzsy2023 Ayselsilahimigetir benim doktorum dışarıdan çünkü. Hastaneden almıyorum ben fiyat. Değişir bu yüzden
caparjunior bende atakent acıbadem’e gidiyorum ama en başından beri gittiğim için mayıs ayında da sabitleme yapmıştık 22.000₺ normal doğumu
Ayselsilahimigetir caparjunior bizde istedik simdi ödeyelim temmuz zamlari vurmasin dedik sabitleme diye bisey duymamıştık öyle bisey olmuyor dediler simdi 50 bin sezaryan ücreti cikiyor
Senaesmer Elzsy2023 Maşallah çok güzel benim de doktorum Burak Özköse inşallah güzel doğum hikayemiz olur bizim de hastane neleri verdi acaba kısmetse bizim de artık bekliyoruz geleceği günü. Hastane çoğu şeyi ceriyor dendi hastane çantasından bahsettiler. Sonra eve hemşire geldimi
Elzsy2023 Öznur dündar akın. Bakırköy acıbademle anlaşması. Epiduralli doğum için 31.000 tl ödedim. Hala doktorunuz yoksa şiddetle tavsiye ederim. Bi daha hamile olsam yine öznur hanıma koşarım