Emineer33 benim de 4 yaşında bir yeğenim var🧿 çok seviyorum onu,canımı veririm o derece. Ilk doğduğu günlerdi sanirim ,bana video yollamıştı whatsuptan gelinimiz, o kadar tatlıydı ki görüntü, ANNEMMM yazmıştım. Hemen bozuldu ve uyardı gelinimiz. Hiç unutmuyorum gece saat 12 civarı idi. O kadar çok ağladım ki, sabaha kadar hıçkıra hıçkıra. Ben öğretmenim, ogrencilerimi ve bazı çok sevdiğim arkadaşlarımın çocuklarını da ANNEM diye severim. Hiç kimse böyle tepki göstermemişti 😪 bu olayı da ne kardeşime nede anneme anlatabildim ama günlerce ağladım. O zamanlar bekardim yani eşimden ayrılalı epey olmuştu, tekrar bir evlilik düşünmüyordum, çocuğumun olması söz konusu bile değildi. Ama nasip bu ya, 2 sene önce evlendim, cok içten istemişim demek ki şuan ikizlerime hamileyim. Çok şükür ben de tadacagim bu duyguyu. Ama o zamanki üzüntümü, gözlerim sisercesine günlerce aglamalarimi unutamam. Lütfen uyarirken uslubunuza dikkat edin 😔 tabiki annesi sizsiniz ama halası olarak ben kahrolmustum o zaman 😪