mihrimacan shadan beraber yaşamadığınız sürece Bence bunu kendine sıkıntı etmen çok saçma ha eğer ki Birlik yaşıyorsanız ona bir şey diyemem ama birlik yaşamadığınız sürece zaten çocuk annesinin kim olduğunu biliyor babaannesinde senin sayende tanır bence çok takma
shadan mihrimacan takmıyorum valla zaten ben daha doğuramadım eltimin kızı için söylüyordu ama genel olarak söyledi bide kayınpederim rahmetli olduğu için onlara çok sık gederiz
Ipek_2017 Amaaaan sevsin ne olucak. Bebeklerimiz de çocuklarımız da annesinin kim olduğunu biliyor. He siz görümcenizden hoşlanmıyorsunuz bu durum gözünüze batıyodur. Benim görümcem de oğlumu yavrum canım aşkımm bazen de annemm diye seviyor. Oğlum 5 yaşına geldi bana yapışık bi çocuk. Ama niyet önemli tabi ki
asyasemin Emineer33 ya öyle bişey olabilir mi. Hangi çağda yaşıyoruz. Ben çocuğumu öyle sevdiklerinde gurur duyuyorum o benim evladım onlarında torunu. Bırakın onlar da tadını çıkararak sevsin
Zehross03 Tugbamf aslında bişey yok art niyetle söylemiyor dediğim gibi bide ilk torunya dört gözle bekliyolar korkuyorum ellerinden düşürmezler diye hep hayallerini anlatıyolar alcam şurda gezdircem yok pipisiyle oynarken üstüme işettiricem işte ne bileyim saçma sapan şeyler insan kıskanıyor çok sahiplenince yerini bilsin herkes yoksa tabiki sevsin 🤣
Tugbamf Zehross03 ah canım az ayaklansin hiç biri kalmaz ortada 😂😂 bizimkilerde öyleydi ama lafta kaldı . Hele bide biraz hareketli bir çocuk olursa kimse kalmaz kaçar giderler . İnan alıp gezdirip ilgilenmeleri daha güzel. Yaparlarsa tabii ki 😂
1rabiazengin Emineer33 ben görümcemin oğlunu annem yavrum diye seviyorum ama ben doğurduğum için değil tabimi çok sevdiğim için yani bunda bi sakınca görmüyorum alıp da emzirmedikten sonra
busbusraa Ben 29 haftalik hamileyim ve kaynanam bebegime surekli “bebişime sunu aldim, cocuguma sunu yaptim, bunu ye kızım da yesin” gibisinden konusuyo sürekli delirtiyo beni 🙄
Azeriqizi Emineer33 bende ablamin ogıunu annem oglusum diye seviyorum☺️sevgisinden oyle diyordur bence abartacak bir durum yok ama yinede hoslanmiyorsaniz acikca soyleyin
gokcegokce Emineer33 yahu takılmayın böyle şeylere büyüyünce demezler zaten 😊 benim oğlum eltime anne diyordu başta tuhaf gibi geldi ama kadının 3 kızı vardı üçüde anne diyince ona benim oğlumda minikti onlar öyle sölediği için oda anne diyodu.Büyüdü 7 yaş olcak nerdeyse şimdi kadının yanına bile yaklaşmaz sevmez 😅 iki durumdada bu olaylar can sıkmaya değmez❤️
Deniztrn Emineer33 ne münasebet benim kızıma annem diyecek.. şu çocuklara annem babam falan denilmesine zaten gıcığım direk ordan vururum.. benim kızım senin annen değil halasııııı yeğenim, yavrum, canım, balım falan de derim 😅
Betulturkmen Emineer33 ben kendi evladı gibi gerçekten içten seviyor diye hoşuma giderdi. Bazen abartıyorsunuz bazı şeyleri arkadaşlar.
ozlemm12 Buda kıskanılmaz be gerçekten ne garip insanalar var boş yani al çocuğunu kavanoza koy sakla 😂😂😂
elif-asil Emineer33 yani o kadar söylenecek kelime varken neden annem kızım diyosun… Onun annesi benm derdim direk.
Virgohome Emineer33 ben güzel duygular hisssttiğinden olduğunu düşünüyorum çünkü bende bir bebiş gördüğümde dayanamayıp yavrum kuzum annem diye severim belki bu durum karşı tarafın görümce oluşundandır ama benim kaynanamda kızımı kızım annem diye seviyor art niyet aramayın o kişi senin anneliğini sorguladıgından değil sevgi göstergesi olarak yapıyordur eminim belki rahatsız olduğunu bilse yapmaz ama inan hiç sevmeyenler de var uzaktan mal mal bakan çocuk sevilir sıkma canını bu durum için 🥰❤️🔥❤️🔥