MerveKitiz Let plus magnezyum Let plus d3+k2 Let plus metilfolat Regenesis max icinde de cesitli vitaminler, demir ve omega var
Eceee Pamuk ilk 12 hafta folicus ondan sonra calcımax-D3 , magosit , gyno ferro sanol, decavit, ocean vitamin d3 , ocean mummy omega3 😅 yok , yok yani
Leylmom iclaaall13 doktorun verdi yani. Kacinci haftanda verdi canım . Bana öyle bişey vermedi bende balık et felan yiyemiyorum . Bana neden vermedi ilgisizlikten mı acaba
iclaaall13 Leylmom 3 aydan sonra içmeye başladım ilk 3 ay sadece folik asit içiyodum sonradan başladı ona
TugbaL Elif949494 normalde regenesis başli başina herseyi kapsıyor ama doktorun vardir elbet bir bildigi
8542vg EbruOge artık bitsin hamileliğim hayırlısıyla az kaldı inşallah daha kullanmam ilaç heralde normaldede ilaç içmeyi sevmiyorum bu hamilelikte çok kullandım diğerlerinde doğru düzgün kullanmamıştım bile üçüncü gebekik benim 🥰
Leylmom iclaaall13 çok iyi yapmış . Bende sorayım ilgisiz doktoruma . Sağol canım . Sağlıkla gelsin inşâallah bebişlerimiz🥰
Elif949494 TugbaL sanırım 9 damla içiyorum regenesisin içindeki d vitaminiyke eşdeger degil yoksa bıraktırrdı
Rabissssscee Pamuk ilk 3 ay folbiol kullanıyordum Ek olarak tiroid için eutyrox ve coraspin Şuan tiroid için ve coraspin hâlâ devam ediyoruz vitamin olarak ferrum, vicium d3 kullanıyorum 26+4 ☺️
Beyzabasyigitt Pamuk vitafemin diye bir hap kullanıyorum içinde aklınıza gelebilecek bütün vitaminler var ayrı ayrı kullanmak zorunda kalmıyorum doktorum önermişti