Prenses-3504 Kan ilacı olarak fertamit meyve suyuna ilave edip gece içiyorum vitamin olarak da folafect kullanıyorum
Elif949494 Bceylan aynen doktor verdi dsmlayı ebe söyledi coraspin daha önce preaklmsi geçirdim diye verdi
Badem_gozlum_ yenianneaday sen bilirsn cnm fark etmez regenesis Max bende kullanıyorum çok güzel bı vitamin herşey var içinde
ridakegzo Pamuk ilk 3 ay folice plus folik asit kullandım.Daha sonrandada d vitamini,pregno marin multivitamin, gyno ferro sanol kan ilacı kullanıyorum cnm
zynpkrhsn1 Emine_ylmaz63 bana doktorum gece yatmadan 2 tane dedi ama ben 1 tane içiyorum beni idare ediyor seninki siddetliyse 2 tane icebilirsin ama doktorun ne dediyse onu yap rahatlatacaktır seni :)
Miamiamii Hiç bir ilaç ve vitamin kullanmadım 8. Ayımdayım herşey normal ilerliyor kiloda almadım 2 kilo aldım başından beri.
EbruOge 8542vg 8542vg ben hamilelik öncesi folidays kullaniyordum hamilelik haberiyle doktorm onerisiyle elental 1 kullandim suan 13. Haftaligiz 11 haftalikken doktora gittim elental 2ye gecmemi söyledi 1.5 haftadir kullaniyorum yani🥰