minikmucizeemaak Falancahanim Canım öncelikle hayırlı olsun. Benim maalesef bilgim yok, çok anlamam da zaten bu işten. Bende kalp atışında ultrason fotoğrafı almadım videosu var o yüzden karşılaştırma da yapamıyorum
Falancahanim minikmucizeemaak Gümbür gümbür duyduk şükür hızdan da anlamayınca 🥲neyse kuruntu yapmayayım inşallah iyidir
minikmucizeemaak Falancahanim Bu hamilelik çok başka bir şeymiş. İnsan herşeyden korkar oluyor hep evham. Bende öyleyim kontrole gidene kadar bir şekilde evhamlarımız oluyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah bebeklerimizi 🫶🏼
Falancahanim minikmucizeemaak Evet bu zamana kadar bekledim kalbini duydum şimdi de hızı vs. Artık akışına bırakmam lazım.. amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım 🤲🏻
minikmucizeemaak Falancahanim Öyle oluyor daha önce bir kimyasalım vardı benim. Kese görünene kadar acaba gözükecek mi diye gittim, kalp duyulana kadar duyulacak mı sonrasında sağlıklı mı hep bir evham
znkara Falancahanim crl bebeğin boyu ga haftanız demek alttakinde de kalp hızını ölçmemiş galiba söylemedi mi size şu kadar atıyor diye benimki 132 çıkmıştı mesela
Falancahanim znkara Yok demedi.. kesen suyun rahminin içi kalp atışı çok güzel dedi benim de aklıma gelmedi sormak.. sesi çok güzel geldi ama nerden girdi aklıma bu konu bilmiyorum 🥲
Falancahanim minikmucizeemaak Allah’ın izniyle olumlu düşünelim öyle olsun o zaman.. şimdi 6 gün beklemek var 🫶🏻
Falancahanim znkara Dünden beri kendimi bitirdim 😅o zaman o değilmiş. Forumda wmf kalp atış hızı vs yazınca endişe etmiştim çok teşekkür ederim:) haftamız aynı galiba 7+5 yaptı beni 3 gün geri
znkara Falancahanim sat 2 nisan benim bugün 7+5 ama çarşamba günü ultrasonda 7 haftalık olarak çıktı benimde 3 gün geri 😂 ama endişelenecek bişey yok zamanla haftasıyla uyumlu oluyor 🥰
Falancahanim znkara Yaa olsun 3 günden bişey olmaz hem :) şükür.. inşallah böyle sağlıklı devam ederiz