Falancahanim Kızlar günaydın 💐dün çok şükür kalp atışını duyduk miniğin. Doktor haftaya perşembe tekrar görüşelim dedi.bi sıkıntı yok dedi wmf 60 ne demek ? Yani kalp atış hızı yazıyor mu burda
Selcanunal2004 Falancahanim benim adete göre bugün 6+3 yarın kontrol gidicem umarım bende duyarım Korkuyorum duyamam diye 1 tane kimyasal yaşadım 3 yıl önce 4 yıldır olmuyor da korkuyorum o yüzden
znkara Falancahanim crl bebeğin boyu ga haftanız demek alttakinde de kalp hızını ölçmemiş galiba söylemedi mi size şu kadar atıyor diye benimki 132 çıkmıştı mesela
Falancahanim Selcanunal2004 İnşallah duyarsınız 7. Haftada gitmek daha garanti olur yine de siz bilirsiniz duymadan çıkmak daha zor oluyor.. ben 6+1 de gitmiştim sadece keseyi gösterdi kaldırdı kalp için erken diye
Falancahanim Pamuk Yukarıda yazmıştım.. dün kalp atışını duyduk şükür . Fakat kalp atış hızı tedirgin etti doktor gayet iyi dedi haftaya görüşelim dedi wmf nedir veya bi bilginiz var mı diye yazdım
civcivsuyum Falancahanim ilk haftalarda kalp atışı bu şekilde oluyor sonraki muayenelerde gittikçe gür bi şekilde duyuyorsunuz merak etmeyin
Selcanunal2004 Falancahanim evet ebet ben salı günü gittim 6+0 dı mesela keseyi gördüm sizin gibi Haftaiçi gel dedi Bende çalışıyorum o yüzden gidemem diye cumartesi aldım Hem bir de başka dr aldım randevu Bunu denim dedim eşimde gelmek istiyor o yüzden hsnu olsun Artık duyamasan da haftaya cumartesi bakarız
Falancahanim Selcanunal2004 Beklemek çok zor .. bende hepsini net göreyim diye 8. Haftayı bekledim gördük şükür
Selcanunal2004 Falancahanim valla bakalım nasıl geçicek bu süreç Bende mide bulantısı yok Kasık ağrılarım da azaldı Midemde yanmalar oluyor ara ara Bakalım neler bekliyor bizi :)
Falancahanim Selcanunal2004 Belirti kişiye göre değişir bende de hiç yok mide bulantısı sadece bel ve kasık ağrısı. İnşallah gönlünüze göre olur herşey 💐