birannis_ son 100 😂😂
Geceden beri bel ağrısından uyuyamadım sımdıde ıcerde coştu uyuyamıyorum
Haftaya çarşamba kontrolümüz var şeker yüklemesi yapar herhalde konuşmadık daha
Merhaba….son 99 🌸☀️🌻
birannis_ bu arada gebelik sekerı de zor oluyormuş sanırım Allah kolaylık versin inşallah kolay geçer bundan sonra
birannis_ bizim son 60 dünden beri sağ bacağıma kadar inen sancım var inşallah kötü bir şey yoktur
ilayda-1234 evet gerçekten çok zor hersey yasak neredeyse sadece tadımlık en çok yaz meyvelerini seven biriyim ve hepsinden mahrum kalıcam dün doktorum kesinlikle yasak dedi ilk gebeliğim de hiç böyle birseyle karşılaşmadım çok herseyi yiyip içebiliyordum ama şimdi herseye kısıtlama geldi kara kara ben ne yiyip ne içicem diye düşünüyorum Onuda geçtim doktor kesinlikle kilo almayacaksın dedi 🤦🏻♀️🤭
Anonim3447 cok geçmiş olsun bel fıtığı olabilir mi ağırlık bele vurdukça çünkü ayaga iniyor bende bel fıtığı başlangıcı vardı ve sizin gibi sol bacagım komple cok ağrıyodu yürürken bile sıkıntı çıkarıyor çünkü hiç sordunuz mu neden oluyormuş
birannis_ bende de son 98🥰dün bende de gebelik şekeri çıktı moralim bozuldu
Açlık şekerim 105,4 çıktı tokluk şekerim normal
Doktor beyaz ekmek, makarna, tatlılara dikkat etmemi söyledi
Forumlarda okudum bol yürüyüş ve bol su tavsiye ettiler
birannis_ Çarşamba randevum vardı bir sıkıntı yok dedi doktorum dün akşam üstü başladı bende anlamadım
Son 82 zaman geçmiyor sankiii🙈🥺
birannis_ Allah yardımcınız olsun zor vallahı yavrunuz geldiğinde rahatlarsınız inşallah 🥰🥰🥰
Jamila_Karim benim 204 çıktı aşırı yüksek dedi dahiliye ve endokrin bölümüne yönlendirdi kilo almayacaksın kesinlikle dedi ben bide tatlı tüketen biri değilim hamur işi de yemem benim meyve oldu şekerime etki eden sanırım
Anonim3447 onu ihmal etmeyin dikkat edin gerekirse tekrar sorun Allah korusun önemli birsey olmasında
ilayda-1234 amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatıp sağ Salim bebişlerimizi kucaklayalım 😍🥰🥰
09-11-22 🤭🤭 sen yine 80 görmüşsün biz 99 ya daha fazla kilo diyet onu yeme bunu yeme ben diyorum geçer mi 99 🤣🤣
birannis_ uygulamaya göre 100 doktora göre 65 ağustos içinde bekleniyor normal doğum olacak inşallah ağırlaştım uykular haram oldu sağa sola dönmek zorlaştı yanlarım ağrıyor biraz yürüsem haraket etsem 2,3 gün vajina ağrısı sancı bel ağrısı bitiriyor beni az kaldı hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah ❤🧿
3Tospikannesi benimde uygulamaya göre 99 ama doktor böyle giderse erken doğum riskin var suyun fazla dedi bana normalde doğumum ağustos sonu eylül başı gözüküyor ama böyle giderse ağustos 15 den sonra hersey olabilir dedi rabbim hayırlısını versin sağ sağlim sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize 😇🌺
birannis_ son 16 🥲🐣🍼👶🏻
Mervosssse oy maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin çoğu gitmiş azı kalmış rabbim Sağlıklı güzel kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏 🌺🌺
birannis_ amin hepimize inşallah sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza ❤️👶🏻🙏🏻🐣🍼
Mervosssse amin canım inşallah 🙏 🥰🌸