Kızlar slm. 31 haftalık hamileyim gurbetteyim. doğumda memlekete gideceğim. Eşim beni bırakıp geri dönecek doğumda gelecek. Ortalama 20-30 gün yalnız olacağız. 20 aylık bi çocuğum var. Annemden pek ümidim yok kardeşimin çocuğuna bakıyor ve evinden ayrılmak istemiyor. Bizde kalırsın falan diyor. Bende orda kalmak istemiyorum gelen giden çok oluyor. Üstelik bütün zararlı şeyleri kızıma yedirmek ister biliyorum. Kola cips çikolata falan. Aslında evimde çok yakın. Bütün bunlardan mütevellit acaba birini bulsam sabahtan akşama kadar gelse çocukla ilgilense oyun ablası gibi. Sonra diyorum annem gelir mi acaba. Riske atmak da istemiyorum. Maddi durumumuzda çok iyi değil ben çalışmıyorum ücretsiz izinliyim üstüne ev aldık falan. Nasıl yönetebilirim bu durumu çok strese giriyorum
Doğuma kadar yardımcı tutsam mı. Anne sorunsalı
Bu arada kayınvalidem söz konusu bile değil. Konuşmuyorum görüşmüyoruz da zaten
Benzer durumlar bizde de var bende düsünüyorum iki kişiyle görüştüm hatta ama olumsuz oldu
Azr onun yerine bi arkadaş tut kendine ne boşa para veriyorsun:))
Azr birini bulsaniz cok guzel olur ama gecen arkadaslar post acmis en az 10 bin tl istiyolarmis aylik iste butcen onu karsilayabilirmi canim?
ebrar123_ yanlış anlama değil tabi ki ama 20 aylık kızım var ve 8,5 aylık hamile olacağım. Kızım çok hareketli evde tabiki bakarım ama dışarı çıkmaya parka gitmeye çok alışık. Yani iki çocuğumu da düşünmem gerekir böyle bi durumda. Doğumdan sonra zaten eşim yanımda olacak. O konuda bi sorunum yok. Sadece 20 günlük birini düşünüyorum.
Haticelisa bende arkadaşımdan istedim gelmesini. Sadece kızımla ilgilenmesi için dışarı çıkartmak konusunda. Çünkü çok koşturuyor ve arkasından yetişemiyorum haliyle. Birde çok evhamlıyım her anne gibi yok araba çıkar önüne yetişemem diye. Arkadaşıma da bi miktar para teklif ettim. Kabul etti ama işte eşi biraz istemiyor gibi konuşunca. 10 bin malesef zaten veremem.