Ozlem1231231931 Leydileyla benimde diğerinde hiç yoktu tek diyorum olsun da iyi olsun ona bile hamd olsun ben kötü oluyum tek o iyi olsun
irem50287 Leydileyla banada hap vermisti sarhos gibiydim doktora söyledm fitil gibi kullan dedi daha ektiliymis 3 ay kullandm bn sana şu kadar kullan fln dedi mi
Leydileyla irem50287 hayır keseye baktı yukarda dedi aşağı inince düşük tehlikesi oluyormuş 1 kutu verdi 100 mglık.birkaç gün daha leke gelebilir korkma dedi Elhamdülillah gelmedi
Ozlem1231231931 Mrhlt korkma.canim testi hekim.kontorllu yapmadinmi artış düzenli degilmi dediki doktor da korkuson daha yeni oluşuyor belki ondandır bol bol dua et Rabbime emanetler idrar testinde silik çıkmışsa değer normaldir sanki
BusraKula 5+1 olduk.Bel ağrım oluyo her akşam adet olucakmışım gibi 4. Haftamda doktora sormuştum yerleşme ağrısı o dedi. En ufak bişeyde yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum bugün ilk defa midem bulandı karışık haldeyim yani.Ev bile süpüremez oldum hemen belim ağrıyor😔
Ozlem1231231931 BusraKula bebisi gordunmu yoksa tek keseyimi gördün henüz bizde doktora gittiğimizde 4+6 olcaz da neyini görürüm diye meraktayim
Leydileyla BusraKula ev süpürme zaten çok tehlikeli ilk 3 ay çok önemli. Süpürürken ister istemez eğiliyorsun belin ağrır. Eşin süpürsün 😊
BusraKula Ozlem1231231931 yok canım 4. Haftada bebek gözükmezmiş 4+4 de gittim bende baktı keseyi gordük bi sıkıntı yok kese gözüküyo dedi 6. Haftada kontrole gel dedi öyle sizde büyğk ihtimal keseyi görceksiniz
BusraKula Leydileyla evet haklısınız eğiliyorum istemesemde belim ağrıyo bu sefer. Eşim evde olmadığından ben yaptım ama bi daha ellemicem uzun süre🙏🏻
Ozlem1231231931 BusraKula ay inşallah valla bakalım doktor teyzemiz ne diyecek bize duanizi eksik etmeyin
BusraKula Ozlem1231231931 hiç korkma içini ferah tut bende senin gibiydim o hastaneye girene kadar acaba olucakmı acaba boş gebelikmi ya kese yok derse diye düşündüm boşa endişe yapmışım inşallah sizde güzel haberler alırsınız🙏🏻
BusraKula Herhangi bi düşük bişey olsa kanamam filan olur dimi anlayabilirim yani belirtileri nelerdir? Bilenler varmı ?
Ozlem1231231931 BusraKula ağrın çok olur lekenme olur mesela belki iş yaptığı da kaşık ağrının daha çok hisseder sin yatıp dinlendiginde daha az ağrın olur bence
ebrarmom08 Ozlem1231231931 5+4 uz keseyi gorduk sukur yeni yeni kasik agrilarim ve mide bulantilarm basladi 🙂 haftaya cuma kalp atisjni gormeye gitcez nasipse
seymasare Midem midem mide çok erken başladı sanırım ama kendimi çok kötü hissediyorum ya😣 Bir An önce gecsin inşallah bu dönem❤
Ozlem1231231931 seymasare bulantı mi var agrimi yanma mi bende 1 kere çıkarma oldu arkası feci yanma şeklinde devam ediyor ama.ben ettikçe seviniyorum valla bu belirtileri yaşamak için öyle dua ettim ki bı Allah biliyor 🍼🚼
Mlkkskn seymasare Benim ilk hamileliğim de Doğuma kadar sürmüştü mide bulantısı kusma iğrenç 🤢 bunda aynı olacak diye korktum ama henüz hiç olmadı çok şükür.. çok aç bırakmamak gerek mideyi yoksa hafif bir bulantı oluyor az ama sık yemek lazımmış😋