Leydileyla Ozlem1231231931 geçen Perşembe oldu çok korktum 1-2 damla kahverengi leke. Cuma doktoruma gittim her şey yolunda dede zaten o zaman gördük keseyi. Progestan verdi bi daha da olmadı. Bu ilaç da uyku yapıyor 😔
bbetusss Ben şuan 7+3 haftalık hamileyim ilk defa yarın gideceğim kontrole hem kese hem kalp atışını duymak için. Bu ikinci gebeliğim oğlumda da 7. Haftanın içinde duyduğumuzdan buda garanti olsun diye bekledim
Ozlem1231231931 bbetusss aslında en güzeli ama iki hafta daha beklemeyim ben diğer gebelik sağlıksız olunca sanki gitmem daha doğru olur
Ozlem1231231931 Leydileyla benim önceki hamilelegimde olmuştu 3 gün sürdü ara ara kahverengi lekelenme ben doktora bile gitmemistim tatildeydim cahillik işte normal görmüştük gerçi normal aynen o ilaç Ocak fena ben sarhoş gibi olurdum onu icince
Aysaa12 Leydileyla vajinal jel ,rahim duvarı kalınlaştırıcı estrofem ve coraspin vitaminler transfer öncesi verdiği ilaçlar hala devam ediyor. Jel progestan
Mrhlt Ozlem1231231931 hep uykum geliyor , akinti var ve sık idrara çıkıyorum arada bel kasik ağrısı oluyor
Mrhlt Kızlar bende 4 haftaligim ☺ Ama adetime 2 gun kala ayın 15inde kan verdim 252 cıktı 17sinde 455 cıktı yani %70 oranında artmış 🤔 Doktoruma randevum perşembe günü acaba bi sıkıntı varmıdır diye uyuyamıyorum🤔 Geçen Sene kasımda 1 düşük yaşadım o yüzden hep diken üstündeyim ama şükür bu sefer kanama vs. Görmedim.
Ozlem1231231931 Mrhlt benimde kalp atışı olmamıştı kürtaj oldum 30 temmuzda sen yine kan testi yaptırmassin biz sadece gebelik testi yaptik Çarşamba günü gidicez artık ne var ne yok öğrenir geliriz galiba
Leydileyla irem50287 doktor hap olandan verdi iyiyim şükür hapı içmeden önce zaten lekelenme kesilmişti önlem amaçlı verdi
Mrhlt Ozlem1231231931 hcg değeri beni korkutuyor tam 2 katı olmadığı için başka bi sorun olmadı şuana kadar ama diken üstündeyim sevinemiyorm
Leydileyla Göğüsler şişti ağrıyor, kasıkta batma oluyor arada. Onun dışında şekerli yiyecekler yiyemiyorum tuzlu şeyler istiyorum sürekli. Bulantım olmadı hiç çok şükür
Ozlem1231231931 Leydileyla ben ilk kez 4+2 de afedersin kustum dolanıp durdum çıkarsam rahatlicam diye birden çıkardım çok mutluyum ilk defa kustugum için 😁
Ozlem1231231931 Mrhlt korkma.canim testi hekim.kontorllu yapmadinmi artış düzenli degilmi dediki doktor da korkuson daha yeni oluşuyor belki ondandır bol bol dua et Rabbime emanetler idrar testinde silik çıkmışsa değer normaldir sanki
irem50287 Leydileyla banada hap vermisti sarhos gibiydim doktora söyledm fitil gibi kullan dedi daha ektiliymis 3 ay kullandm bn sana şu kadar kullan fln dedi mi