Anneyimm Unalcagla alıç ben ilk ayimda ruyamda görmüştüm kova kova adini bilmiyorum o zamn tsrif ediyorumm kimse anlamiyor heryerde herzamn bulunan biseyde degil tarif ediyorum kimse anlamadigi icinde o zman bulmamastik gecenlerde markette gordum aldim yedim valla 😂
Pinkgueen Tugbax68 bu konuyu açarken acaba okuyunca canım çeker mi diye düşünmüştüm şimdi çekiyor işte Yok ekşi ekşi bi erikkk😆
Prensesim77 Hamileliğimin ilk ayları tam yaza girmiştik hayarçtımda karnıbahar yemiyordum sevmiyordum ama gözümün önünden hiç geçmiyordu manavlara ne kadar da baktıysak ta bulamadık ve geçen ay buldum yaptım yedim ve halada yiyorum bide yazın ortasında cnm portakal istiyordu ama sağolsun eşim bulup getiriyordu 😂
Merobebe Pinkgueen bir gece ansızın elma ve havucu beraber limonlayıp tuzlayıp yemek istedi canım ve yemiştim😋
Pinkgueen Tugceisil bende ilk 4 ay bulantı kusmadan hiçbir şey yiyemeyince bulantı geçtikten sonra ne bulursam yemeye başladım 😂😂😂
Birsenvergili Pinkgueen Valla aşerdiğim bütün şeyleri yedim Brezilya şeftalisi ,Hindistan cevizi ,brezilya kavunu ,avokado
Puhukuzusu Pinkgueen Balcan soğan yemeği. Denizli Buldan yöresine ait bir yemek , geçen sene tatilde Buldan’da yemiştim 😋😋😋
Esrasgn Pinkgueen en ilginci benimki galiba. Sobali evde kaliyorum. Sobanin ust kismini silerken olusan koku beni benden aliyor. O tadi bir kez hissetmek yemek istiyorum. Bu sebepten sobami silmiyorum. Sadece bir kez azicik yaladim 😊 garip gelebilir ama sunlari yazarken bile icim gidiyor kendime anlam veremiyorum.
Doga_deniz Esrasgn canım seninki normal aşerme değil pika hastalığı diye bi şey var hamilelerde ender görünür kireç toprak gibi şeylere aşererler o olabilir doktoruna bi danış istersen mineral eksikliğinden olabiliyomuş belki bi çözüm yolu önerir sana☺️