Pinkgueen Ben ilk olarak pancar yaprağının sapının turşusunu kurardı anneannem benim çocukluğumdanonu aşerdim tabi bulunması imkansızdı yiyemedim... :) ikinci olarak küflü peynir aşerdim. Sizde neler var anneler merakla cevaplarınızı bekliyorum :))
Bo25 Pinkgueen babannemin yaptığı gerçek sicak tandır ekmeği tereyağı ve çecçil ama tandır ekmeğiiyle yenmesi gerek Kars'a gidemedim😂
Pinkgueen Melis_tugba kireçli derken ? Biz kayısı reçelini yaparken dağılmasın diye kirece yatırıyoruz onun gibi bir şey mi ? 😂
Pinkgueen Melis_tugba aslında hala bulabilirsin kışlık bi sebze balkabağı kireçli nasıl olur bilmiyorum ama yapımı kolay olur diye düşünüyorum
mrv777 Pinkgueen bulursaniz yemeyin ama normal zamanda yararli bakteri iyi ama hamileyken yenmemesi gereken besinler arasinda sarkuteri urunlerinde cok ozenli olmak lazim gebelikte
Tugceisil Ben hiç aşermedim daha ya sanırım aşermenin tam olarak ne şiddette olması gerektiğini bilmiyorum o yüzden ne denk gelirse yiyorum şimdilik şükür🙏🏻
Pinkgueen Tugceisil bende ilk 4 ay bulantı kusmadan hiçbir şey yiyemeyince bulantı geçtikten sonra ne bulursam yemeye başladım 😂😂😂