elifnr47 15.16 hafta hamiş olanlar bebislerin cinsiyetini öğrendiniz mi ikinci gebeliğim bir kızım var geçen hafta kontrolde göstermedi haftaya tekrar kontrol var. 💙💝🤰 sizin cinsiyet nedir ?
ikicicek elifnr47 bende tam 15 haftalığım bugün öğrendim daha erkekmiş buraya attıklarım hep kız demişti tutmadı bizde yeter ki sağlıklı olsun sizinde belli olur gitseniz
Twobaby2 elifnr47 ben 12 haftalığım canım Üç hafta sonra gidicem kontrole benimde bir oğlum var ikinci gebeliğim Bende merak içindeyim😊☺️☺️
Betulturkmen 14+6 erkek bebeğim 🤗 11+5 te söylemişti yüksek ihtimal vererek. Bu hafta %100 yaptık tabi erkek.
Sareee39 elifnr47 bizim kız 12 haftada şak diye gösterdi çok hareketliydi hiç durmadı diyebilirim ama benim dr. Ultrasonu çok iyi hem normal hem renkli olarak bakıyor her gidişimde yani ultrason pozisyon dr. Tecrübesi önemli ☺️🌸
Mochi elifnr47 ilk çocuğumu 11+5 te kesin olarak öğrendik erkek şimdi 2.ye hamileyim 14 haftadayız kendi dr.umuzun ultrasonu çok iyi renkli de var 2 kez kıza benzetti ama kesin değil bir türlü yakalayamadı hep gizledi minik😀 geçen hafta başka bir dr daha gittik o da göremedi 2 haftaya gideriz kendi dr umuza ozamana kadar çatlamazsak öğreniriz inşallah😁
Bbbsr Mochi ay insan çatlıyo ama cidden günler geçmiyo hele bide ikinci covuksa benim ilki erkek hep kız istedim oyüzden ben her hafta ayrı bir doktora gidiyorum 😂 şimdilik 2 doktor kıza benzetti en son 13+6 da %90 kızdo salı yani 15+0 da hiç gitmediğim bi dokotrdan randevu aldım bide o yorum yapsın bakalım inş değişmez 😅
Bbbsr Esrayunus benim oğlum şuan 3 bucuk yasında 4 aylık hamileyim tam 4 yaş olcak aralarında bence tam zamanıymış öyle hissediyorum hem kendi herşeyi yapmaya başladı bana daha az bagımlı hemde daha olgun
Mochi Esrayunus bizimkilerin arası 5yaş 5 ay olacak şuan 4 aylık hamileyim. çocuğun ilkokula başlama zamanını düşünerek iyi olacağı kanaatindeyim. Bu Eylül anasınıfına gidecek sonraki sene de ilkokul bizim minik 10 aylık civarı olacak inşallah rahatlayacağız düşüncesindeyim
4Serap4 Birsey sormak istiyorum İnternetten baktım da bebek sağ tarafta olursa erkek, sol tarafta olursa kız diyorlar doğruluk payı var mı 🙈 yoksa hurafe mi? Ben daha öğrenmedim bu yüzden çok merak ediyorum ❤️