Ece_burhan Ben son 29 dan sonra iyice agirlastim uykum yok uyuyamiyorum geceleri her hafta bir agri ve sızı bacaklarim fena agriyor ve bizim ufaklik geceleri coşuyor tekmeleri de canimi yakiyo bazen siz neler yapiyorsunuz nasil uyuyorsunuz ?
hulya1406 Ece_burhan 32 haftalık olduk şuan.Hiç olamazdı bacak ağrım filan bugün sabahla beraber 3 defa kasılmam oldu oynatamıyorum sadece sağ bacağımı.Bende Beypazarı maden suyu içiyorum rahatlatıyor şükür.
anapanda12 Ece_burhan ben son annemin karnında derin ve dertsiz uyumuşumdur galiba 😅 sonrası zaten malum doğduk büyüdük evlendik yetmedi anne olduk ha bu arada uyku neydi yiyiliyor muydu yoksa sadece bakılıyor muydu 😅😅
Nurscl06 Ece_burhan Gece uyuyamamak gündüz erkenden uyanmak, bel ağrısı,çabuk yorulma, sıcak basması, mide yanması ve el ayakta karıncalanma 😥 bakalım temmuza kadar sabır
Nihon Ağrılar bacak vs kasılmalar için Vitagil Magni4 diye bir magnezyum önermişti doktorum ben onu kullanıyorum baya rahatlattı
beniminikuzum08 Ahsenbeyza aynı şeyi ben yaşıyorum uykudan uyandırsa ter içinde kalıyorum bugün arkadaşa oturmaya gittim biranda ateş bastı ter içinde kaldım 30. Hafta normal mi bilmiyorum
Alinn Evet bizde öyleyiz sanki bir anda ağırlaştım. Sabah mide bulantısı ile uyanıyorum daha gözümü açmadan leblebi yiyorum😄 geceleri bazen tekmeyle uyanıyorum uyku zaten 3 5 saat işte oda yok yani bakalım daha neler görücez🌸😄
1asel-duru Az önce 31 hafta olduk kaç haftadır gece uykulari haram oldu iki gündür de migrenim tuttu baş ağrısı çekiyorum geçmek bilmiyor onun haricinde ayaklarım ve bacaklarım çok kasiliyor bu ara yakında kontrolüm var gidince söyleceğim
Ahsenbeyza Neyse yalnız degilmisiZ Allahtan kizlar icerdemi daha zor cikincami daha zor olcak ikiside zorrrr
beniminikuzum08 Benim suyumda azalma var birde sürekli kontrol kontrol çok stresli geçiyor erken doğum riski