NewMom__ abilgen açıkcası benim de yapacak yerim yok maleseff. 3 oda var evimde 3 ü de dolu. Oda ilk zaman gerekli olmasa bile sonra muhakkak gerekiyor ben çok fazla anne baba yanında yatırılmasını doğru bulmuyorum🌸
ballikedii NewMom__ ben yaptım evim 3+1 ama daha bitirmedim Şuan aşırı karışık boyaması vs bitti ortalık dağınık sadece. Bence oda gerekli ona ait eşyaların belli bir yeri olmalı bir de 4 sene sonra pozitifi gördük içimizde kalan her şeyi yapmam istiyoruz 💙
NewMom__ ballikedii yaa çok güzel🌸 yeriniz olmasına sevindim bende yer açacağım sanırım mecburen eşyaları sıkıştıra sıkıştıra😂
Esra_Omer_21 NewMom__ Çatı katinda oturuyorum olabildiğince ogluma ait bi alan oluşturmak istedim bizimki böyle ☺️
Hizligonzales NewMom__ ben ogluma yapmistim 2aylikkende odasinda yatirmaya baslamistim simdi kizim olacak oglumun odasini kizima verecegim oglumada oturma odasini yapacagim kendimizde artik salonu hem oturma odasi hem salon olarak kullanacagiz
NewMom__ abilgen aslında oturma odam küçük olduğu için diğer odada sadece masa ve bir konsol mevcut masayı sıkıştırabilirsem içeri konsolu da bir yer bulurum sokacak herhalde😂
Esra_Omer_21 NewMom__ bir buçuk yaşindan sonra yaptim ben oncesinde mobilya besigi vardi yatak odam da yanimda duruyordu kiyafetleride dolabima sigdiriyodum sonra oda yapmaya karar verdim
Esra_Omer_21 NewMom__ ewiniz kaç odalı ben kayınvalidemle yeme icme bir oldugu için kendi ewime gelen giden olmayinca misafir odasini iptal edip yaptım 😊
Rabia_91 Oda yapıyorum. Bebişim geldiğinde odası hazır olsun istiyorum. Mobilyaları aldık, yerleştirmesi kaldı 🌸
NewMom__ Esra_Omer_21 3 oda evim küçük yemek masam içeri sığmadığı için onu ayrı odaya koydum ve konsol var orda ekstra😂
Esra_Omer_21 NewMom__ hım iste ben o tarz seyler almadim ☺️oturma grubu unite bu kadar eski ewim çok küçüktü yani istesemde alamazdjm oyuzden taşininca avantajli oldum
Soniii NewMom__ Biz yapmadık yatak odasında dolabı olacak ve anne yanı beşik aldık beşiğinde bizimle beraber uyuyacak yapsaydım da bugüne kadar gördüğüm kadarıyla ilk birkaç sene geceleri uyku düzeni olmadıkları için anne yanında olması gerekiyor
Beyazeller NewMom__ Evet yapacağız insaAllah. Odadaki koltuk takımını satıp , dolap , şifonyer alacağız . Montessori yatak almayı düşünüyoruz bir de 😃