mhtp18 Oznr canım seninle aynıyız benım de yapmadı bugun kontrolum vardı ve ben hıc sormadım herhalde dogum anında yapacak
Orhnhlhsn Oznr canım benim doktorumda çatı muayenesi yapmıyor sancım gelip doguma gittiğim zaman bakacak
Seresozge Oznr eğer dogum zamanı catın dar yapmazsın derse bir de kendini devlette göster bence. Ama bu zamnaa kadar yapmaması iyi gibi geldi bana😬 keşke her doktor öyle olsa bazı doktorlar hiç yapmıyormuş
DanLa Oznr ben hem özele hem devlete gidiyorum. Devlet hastanesindeki doktor çatı muayenesi yapmıcam hiç doğum yapmamış ve normal doğum isteyen birini daha da korkutur bu dedi benimde gözlerim parladı tabi sevinmedim dersem yalan olur çünkü korkuyodum 😂
Oznr DanLa beni de yapmasa olur da hani derdim tam dogum zamani catin dar yapamazsin derse diye ondan yami
DanLa Oznr benimde aklıma geldi o ki ben kendimden hep çatı darlığından şüphe ediyorum öyle bi durumda sezeryana alıyolar heralde direk 🤷🏻♀️ Bakalım yaşayıp görcez ☺️
Oznr Seresozge az once ciktim muayeneden iui fena degil yaparsin dedi ama yumusama ykkmus kanala inmemis yani. Cmt bi daha yapicak
DuyguSen Oznr bana da öyle yapmıştı doktorum hep yarın yapcam ha yarın ha yarın diye diye😁 Doğumu tetiklemek istemiyorlar herhalde
cemilev Oznr Benim ki 36 haftada yaoti ama canim nst de sancım düzenli ve 100 lerde çıktığı icin yaptı normalde son haftalarda yapılıyor bence daha bile iyi soyliyim ☺️ Kardeşime de Doğuma gidince yapıldı bir kere girdi
cemilev Oznr Ben nefret ediyorum o muayeneden 😭😭😭 herkes ayni değil ama benim çatı kemiklerim dar ve basık olduğu icin felaket acıyor 🤕
Unalcagla Oznr dün doktorum bana sancın olursa çatı muayenesi yaparız dedi nts ye gönderdi güzel dedi ama çatı muayenesi yapmadı.. Bende 37+5 haftalık hamileyim..
Bilge35 Oznr kötü bisey değil canım . Bence ne kadar geç okadar iyi. Benim bu cuma 37+1 oluyorum ama inan hiç istemeyerek gideceğim keske daha geç olsa çünkü doğumu tetikliyor bebeğin normal doğum haftası 40 .3 hafta önce olmuş olacak