Merhabalar bilenler bilir beni 4 yıldır bu mecralardayim bilmeyenler içinde 2 kaybım vardı çok sıkıntılardan geçtim ilk bebeğimi 7 haftalıkti kaybetmiştim ilk oğlumu da doğuma yakın kaybetmiştim herşey imtihan herşey nasip çok şükür Rabbime aratmadı bir oğlum daha olmuştu onu da buradan duyurmuştum oğlum 18 Haziran’da 2 yaşına girecek ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim açıkçası istiyorduk korunmayı bırakmıştık normalde adet tarihim 27 nisandi dün çok az kahverengi leke geldi adet oldum sandım devamı gelmeyince şüphelendim çünkü ikinci oğlumda da yerleşme kanaması yaşamıştım bu arada tesadüf o ki ilk oğlumda 24 Ekim’de yerleşme kanaması yaşamıştım 25 Ekim’de test yapıp öğrenmiştim bu bebeğimde de 24 Mayıs yerleşme kanaması yaşadım 25 inde test yaptım pozitif çıktı bugün gittim kan verdim değerim 278 çıktı bakalım bir yanım mutlu bir yanim korkuyor inşallah bu sefer sağ salim kucagima alırım ilk iki doğumda sezaryendi bu da sezaryen olacak Allah’ın izniyle inşallah hayırlısıyla da biz kızım olur iki çocuklu analar gelin hele nasıl olacak bu iş 😁🥰💜