Erkek ismi🩵
Asrın Ali olucak oğlumun adı İnşallah 💙🥰
Bende oğlum olursa Ahlas düşünüyorum.
Oğlum var adı Kerem . Bence düşünebilirsiniz . Hem kuranda da geçiyor büyüklük soyluluk yücelik anlamına da geliyor . Yaramaz değil maşallah uslu da bir evlat o böyle güzel güleç ve konuşkan olduğu için 2. Bebeğime hamileyim cinsiyeti belli değil ama yine anlamı güzel isimlere bakıyorum 🙏🏻
Aybars🩵
Biz Doruk koyucaZ 🤲🏻❤️
tugba9108 Aybars veya Miraç düşünüyoruz bizde sağlıkla gelsinler oğluşlar 🤗
SedaF İlk oğlumun adı Ömür ata
2.gelecek olan da Atlas olacak ❤️
Mert Ali koyduk ilk ismi ben seçtim ikinci isim eşimin dayısının adıymış o seçti
SedaF 21+2 deyiz daha 18 hafta var uygulamaya göre bakalım zaman su gibi akıp gidiyor sanki daha dün gibiydi ilk öğrendiğim gün şimdi kocaman oldu kerata🥹 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻😍
SedaF Sizin koyacağınız isimde güzelmiş bizim ailede aslan olduğundan hiç düşünmüyorum o ismi😅 Senin kaç haftan var canım
Bizde çok kararsızız Burak da karar verdik ama ikinci isim e karar vermek çok zor ikinci isim olarak Agah, Mirza, Asım isimleri arasında henüz karar veremedik
Ama daha önce değerlendirdiğimiz isimler arasında
Barış, Çınar vardı ben biraz ismin verdiği enerjiye inanıyorum o yüzden araştırarak karar vermek istiyoruz
SedaF oğlum olsaydı Atilla veya selim koyardım çok güzel isimler ❤️
deniz, güneş, ege, alp, kuzey, ata isimlerine yakınım ama erkek ismi bulmak çok zormuş