kizbebekannesii Elvn 1,35 mm çıkto ensesi doktor normal dedi burun kemiği de oluşmuş dedi ne blym kafam allak bullak oldu şoka girdim 😞
Elvn kizbebekannesii canm valla hp kan testlernde sorun cikiyoms ense kalinligi norml o yzden hic kfana bile takma cokta rahat ol
Glitter Alyamm benim doktorum secenek vermedi, yaptirman gerekli dedi ve yaptirdim. Nasilsa sadece ultrasonla bakilip bir kan veriliyor, ne bebege ne anneye zarari yok
Zagrozunannesi Kerem2014 hmm bence yasla alakası Yok sonucta genetik bi şey benım halam 45 yaşındaydı masallah sapasağlam cocuk doğurdu sımdı dıger halam 40 yasında hamile olabılır yani Allah’ın ısı belli olmaz🌹
Kerem2014 Selmayakup rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,,,ben bu testleri alıp profa gittim bana 2li testin temizmiş 3lü neden yaptırdın kendiniz kaşınmışsınız dedi ama gittiğim doktor ısrarla isteyince bişey diyemedim yani
Kerem2014 Zeynepali onda herşeyi haftasına göre normal dedi canım..ama ultrasonda down anlamak mümkün olmayabiliyor diyede ekledi..kesin sonuç amniyosentez dedi..insanın içine bir kere kurt düştümü için içini yiyor işte😔😔
Zeynepali Kerem2014 cnm hic uzulme kesinlikle yawruyu dusun sanmiyirm ole bir durum oldugunu benm arkadasimda da riskli yuksek cikti ve kesinlikle ole bisey yok
Arzymn Kerem2014 bu testler tarama testleri %100 güvenilirliği yok.Sonucunuza göre Bebeğinizde sorun olma olasılığı 270 bebekte 1 demek... O 1 bebek sizinki de olabilir olmayadabilir. Bu şekilde çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var. İçim rahat etsin istiyorsanız, (ki önünüzde epeyce uzun bir zaman var bu psikolojiyle çok zorlanırsınız.) amniosentez yaptırın. Emin ellerde yapıldığı sürece hiç bir sıkjntısı yok ambiosentezin
Kerem2014 Alyamm boşuna yaptırma canım koca prof dedi banaki yaşım 37..2li temizse 3lüye gerek yok diye..bi bahane uydur o hafta gitmeyiver ben çok pişmanım eğer risk çıkarsa üzülürsün takıyor insan ister istemez içine bi kere kurt düşürdülermi yiyo içini artık
Alyamm Kerem2014 valla yakaladı yaptırttı doktorum hormonlarımada baktırdı yapcak bişey yol ben internettende araştırdım doğruluk değeri yokmuş
kizbebekannesii Elvn valla mesajın ilaç gibi geldi allah senden razı olsun canım benim ben de cok agladım sabahtan beri ama sımdı gerçekten rahatladım ne gelırse allahtan diyorum yani iyi olursa sansıma kotu cıkarsa da sınavımızdır derim yani.
Elvn kizbebekannesii sen kalbini rahat tut o sagliklidr annesi emin ol sen ne kadar rahatsan o da o kadar rahat olr benmde 2li tarama testimde skntılı cktı ense kalınlıgı normalmis o yzden kalbim rahat canm hersey Allahtan😀
Elvn kizbebekannesii aminosentez falan yaptrmadim hic gerek yok bebegimi riske atmaya kndime aci cektrmeye
Essraa2 2prenses_masal-oyku ben sağlıklı demedim riskli yazıyor orda farkındaysanız ama bu doğumdan sonra mikrop kapıp senelerece çekceği anlamjna gelmiyo sadece o anlık bi riski var dedim ben
Tugce60 Kerem2014 ablam hamileyken bebişe ensesi kalın kesinlikle sıkıntı var dedi, başka doktora gitti ne kalınlığı her ölçü gayet normal dedi, yeğenim 5 yaşında sapasağlam zeki bir çocuk, bazı doktorlar gerçekten kötü nr yazıkki
Handevarolll kizbebekannesii ben yaptırmadım kuzum sonuç fark edicek mi senin için önce onun kararlaştır yani down sendromlu olsa kıyabilicekmisin o cana önce kafanda belirginleştir sonra kararını ver ben istemedim hiçbir sekılde ben bu bebeğimin Canına kıysam öteki bebeğimde olmayacağı ne malum yada sevdiğim birine birşey olmayacağı nr malum rabbim sana bu imtihanı vericek ya doğmamış bebegıne ya sana ya eşine yada sevdiğin herhangi birine onun için şükret her haline kuzum rabbım en iyi bilendir teslim ol rabbime emin ol herşey o kadar değişecek ki 😊❣️
kizbebekannesii Handevarolll canım kesinlikle kıyamam o vicdan azabıyla bir ömür yaşayamam elbette ki ama kendimi de bi türlü hiç bişi yapmadan beklemeye ikna edemiyorum. Aslında belki de başka testler de kötü çıksa da bebek iyi olucak ve belki ben cok üzülücem dogana kadar. Böyle de sürekli öyle mi böyle mi dicem evet aldırmam ama ne blym kesin bilsem daha mı iyi olur daha mı kötü bilmiyorum psikolojik olarak kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama sen nasıl başardın allah rızası için yardım et bana da